23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NY EU-lag för el & hybridbilar - Vi har lösningen för original & eftermontering!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Ny EU-förordning - from 1 Juli skall alla tysta El- och Hybridfordon utrustas med ljud. Med Brigades QVS har vi lösningen för dig och era el & hybridfordon.

Den nya EU-förordning (EU 540/2014) som trädde i kraft den 1 juli 2019 kräver att nya typgodkända el- och hybridfordon ska vara utrustade med ett akustiskt fordonsvarningssystem, sk AVAS. På så sätt ska trafikanter lättare kunna uppmärksamma fordonen som idag är helt tysta och svåra att upptäcka i tid.

Kravet gäller för nya bilar som säljs från den 1 juli 2021. Fordon som får typgodkännande efter 1 juli 2019 måste dock ha utrustningen monterad vilket kan innebära en del eftermontering i visa fall.

Brigades QVS är godkänt enligt UNECE och NHTSA, kan monterad på linje eller vid eftermontering.

UNECE och NHTSA Godkänd
Sedan 2010 har Brigade varit engagerade i arbetsgruppen QRTV (Quiet Road Transport Vehicles) för att fastställa krav på en FN-standard för ljud för tysta fordon, bla.

Brigade har utvecklat det multi-frekventa Quiet Vehicle Sounder, som integrerar den patenterade bbs-tec®-tekniken. bbs-tec® använder ett bredbandsljud av White Sound®-frekvenser. Detta gör det möjligt för någon i fordonets direkta väg att omedelbart lokalisera var och i vilken riktning ljudet kommer ifrån och vidta undvikande åtgärder vid behov. Det finns inget säkrare alternativ.

Brigade produkter håller alltid högsta kvalitet och garanti, samt uppfyller de flesta av marknadens standarder, så även den nya produkten för akustisk fordonsvarning QVS. Produkten därför har godkännts av både Europeiska UNECE och den amerikanska motsvarigheten NHTSA. 

Kontakta Agneta för mer information, pris och offert på agneta@ferdfelt.se eller 076 8684840

Läs mer här http://www.vibilagare.se/nyheter/ny-eu-lag-elbilar-maste-lata

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078