23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Klassiker förnyas med RoTWIN

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Du känner kanske till det klassiska bromsserviceaggregatet S 15 från ROMESS? Denna långlivade produkt är kult i många bilverkstäder. S 15 finns nu i modern RoTWIN-version, S 16 RoTWIN.

Under flera år har användare haft sådana goda upplevelser med den ikoniska blåa bollen att de inte vill byta. Och det behövs inte heller!

S15 i ny version
Om du ska investera i ett nytt bromsserviceaggregat, men vill ha den nya RoTWIN-tekniken behöver du inte välja. Klassikern S 15 finns nu tillgänglig i ny RoTWIN-version, S 16 RoTWIN. Lika lättanvänd som föregångaren såklart.

- Vi vill inte att våra lojala användare ska behöva växla till en annan enhet nu, utan kunna fortsätta använda en modern S 15-baserad enhet i framtiden, säger ROMESS vd Werner Rogg i ett uttalande på företagets webbplats.

Internationell patent
Bromsvätskebytaren S 16 RoTWIN är utrustad med ROMESS nya internationellt patenterade pump med dubbla kolvar. Den nya tekniken gör bromsvätskebytet ännu snabbare vilket sparar både tid och pengar.

S 16 RoTWIN levereras med en integrerad 17-liters tank som rymmer mer än tre 5-liters behållare med bromsvätska. Precis som sin föregångare har även S 16 en stabil stålkonstruktion som med sina tre hjul är lätt att manövrera i trånga utrymmen.

Är du intresserad av denna produktnyhet är du varmt välkommen att kontakta våra kunniga säljare på 054 - 85 0075 eller info@sunmaskin.se.

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Sänd till en kollega

0.062