23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så får du dinflytt att flyta

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Självklart har du bokat bil till flytten och packat allt som packas ska.

Du har ju koll. Kanske har du använt dig av en Checklista flytt du hittat på nätet. De kan vara guld värda, listorna med hur du packar bäst och vad du istället kan skänka bort, flyttstädningen och allt det andra.

Vi har dock en lista med lite tips, vi med. Det är nämligen inte alla flyttlistor som hunnit med i den digitala utvecklingen.

Telefonen tar du med dig i fickan och räkningen dras automatiskt. Inte mycket att tänka på där. Men bredbandet? Det ska du flytta om du vill ha med dig ditt wifi. Och laptoppen som du tar med dig, har du tagit backup innan flytten? Saker går sönder när man flyttar, och det kan lika gärna vara datorn som vasen. Ta back upp, spara i ett moln och sov gott på natten.

Ta tillfället i akt och skanna alla viktiga papper. Försäkringar, garantibevis, personbevis, hyrespapper och vad det nu kan vara som ligger. Spara kopian i en krypterad mapp och lägg upp den i ett moln, för dubbel säkerhet.

Andra detaljer att komma ihåg
Har du sagt upp parkeringsplatsen du hyr? Skaffat ny? Ändrat adress på prenumerationerna? Eller är det nu, du ska säga upp dem? Beställt pizza till nya adressen? Hungrig flytthjälp är inte att leka med. Det är mycket att tänka på.

När du flyttstädat tar du bilder på gamla lägenheten. Innan du börjar packa upp gör du det samma med den nya. Man vet aldrig om det behövs. Titta igenom flyttlådorna med, och se om något ser trasigt ut. Ta bild på en kantstött låda, innan du öppnar den.

Husdjuren passas självklart på annat håll, så de slipper flyttstressen. Och du har mätt upp den nya lyan så att allt får plats, eller hur? Trevlig flytt.


Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.048