23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Henkel Norden inleder samarbete med KW Parts

| Medlemsnyhet | Företag Klintberg & Way Parts AB

KW Parts, Europas ledande grossist av reservdelar och tillbehör till Amerikanska bilar lanserar nu Henkels kemiprodukter för fordonsreparation, exempelvis bilglas-, kaross- och mekanisk reparation för sina kunder i hela Skandinavien.

KW Parts, som grundades 1975 är ett välbekant företag för kunder och entusiaster av amerikanska bilar i hela Europa. I september lanserar KW Parts även Henkels kemiprodukter för fordonsreparation som exempelvis bilglas, karossreparation och mekanisk reparation till sina verkstadskunder över hela Skandinavien. KW Parts befintliga kunder får åtkomst till Henkels sortiment och kommer enkelt att kunna göra sina beställningar via KW Parts webshop, innehållande produktutbildningar, bilder och handhavandefilmer. De kommer också att kunna beställa som vanligt via kundtjänst.

”KW Parts är mycket glada över att kunna introducera LOCTITE och TEROSON, två högkvalitativa och välkända varumärken, för våra kunder i Norden. Samarbetet är också en viktig del i vår strategi att bli en mer komplett leverantör för våra verkstadskunder. ” – Säger Mikael Olsson, Sälj & Marknadschef på KW Parts.  

”Detta är ett samarbete som vi verkligen ser fram emot. Henkel delar KW Parts vision av kvalitet, säkerhet och snabbhet till marknaden som genomsyrar allt från arbetet på verkstadsgolvet till företagsledningens beslut. Vi tror även att detta samarbete leder till att fler slutkunder inom bileftermarknaden får tillgång till ett bredare produktsortiment av TEROSON och LOCTITE genom en ny distributör.” – säger Helena Möller, Distribution Key Account Manager Nordics på Henkel Norden.

Eftersom KW Parts idag opererar i 37 europeiska länder så kommer samarbetet med Henkel att geografiskt utökas efterhand.

KW Parts: KW Parts är Europas ledande grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska fordon. Företaget startade i Stockholm 1975 och finns idag representerat i 37 europeiska länder där Tyskland och Sverige är största marknaderna. KW Parts har i dagsläget ca 3 000 bilåterförsäljare, verkstäder och butiker som handlar reservdelar och tillbehör på frekvent basis.
www.kwparts.com
KW Parts är en del av Klintberg & Way Group som ägs av Anders Hedin Invest AB

Henkel Norden: Henkel grundades 1876 och bedriver i dag verksamhet globalt inom tre affärsområden: Adhesive Technologies, Laundry & Home Care och Beauty Care. Henkel Adhesive Technologies är marknadsledande inom alla industrisegment. Produkter från Henkel Adhesive Technologies är oundgängliga i oräkneliga applikationer både inom industrin och i hushållen över hela världen. Med pålitliga varumärken som LOCTITE®, TEROSON® och BONDERITE® erbjuder Henkel ett mångsidigt sortiment av specialanpassade lösningar inom lim, tätningsmedel och funktionella beläggningar. www.henkel-adhesives.com/se

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Klintberg & Way Parts AB

Haukadalsgatan 5
164 40 Kista
Sverige
Klintberg & Way Parts AB

Sänd till en kollega

0.094