23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

We are live!

| Medlemsnyhet | Företag Formac AB

Efter månader av hårt arbete är vi stolta att meddela att Formacs hemvist på nätet nu har fått sig en rejäl ansiktslyftning. Vi hoppas att ni kommer att gilla den lika mycket som vi gör!

I en tid där E-handel har blivit en etablerad säljkanal behöver även vi på Formac hänga med i utvecklingen och erbjuda en inspirerande och lättanvänd webbplats. Vår ambition har varit att förenkla för dig som kund att handla av oss och samtidigt erbjuda inspiration och en del nya smarta funktioner. Vår nya webbplats har allt det som man kan förvänta sig av en modern e-handel men även en del godbitar som vi tror att ni som kunder kommer att ha extra stor nytta av i er relation med oss. 
Välkommen in och kika runt. Och har ni några kommentarer eller något som ni tycker känns konstigt, eller kanske extra bra - hör av er till oss. Vi är glada för all feedback.


Beställ igen - Rätt & Lätt
Korrektursbibliotek
Ibland vill man bara fylla på när något tagit slut, eller så har man olika varianter av samma produkt. Nu kan du enkelt se alla dina tidigare korrektur direkt i butiken och beställa rätt och lätt från det korrektur du önskar.


Hitta och spara dina favoriter
Inköps- & favoritlista
Hör du till skaran som vet vad du vill ha? Slipp att söka eller klicka dig runt och leta i butiken. Nu kan du lägga dina favoriter i en lätt tillgänglig lista så att du snabbt och enkelt kan köpa dina vanligaste artiklar. Då kan du använda din dyrbara tid till annat.

Välkommen till nya Formac.se!

 

 

 

 

 

freepik.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Formac AB

Moränvägen 10
352 45 Växjö
Sverige
Formac AB

Sänd till en kollega

0.063