23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

LBM Autoparts på Automässan!

| Medlemsnyhet | Företag LBM Autoparts AB

På Automässan hittar ni oss i monter B05:40!

När branschen samlas i Göteborg finns vi på plats för att prata med er om hur vi och våra produkter kan vara till nytta för er. Vare sig du är representant för ett försökringsbolag, verkstad eller om du är en privatperson med en TH700 liggande hemma på garagebänken. Vi har produkterna för er!

Monter: B05:40 hittar ni oss, precis vid rulltrappan till övervåningen!

Har du inga biljetter så skaffar du enkelt det här

Önskar du boka möte under mässan så vänligen kontakta oss!
Telefon:
031-91 92 54
Websida:
www.lbmautoparts.com
E-post:
info@lbmautoparts.se

LBM Autoparts
En komplett leverantör av reservdelar till växellådor, fördelarlådor och differential. Vi erbjuder delar till dagens högteknologiska automatlådor så väl som till manuella växellådor, båda äldre och nyare. Hos oss hittar du vad du behöver till automatlådan. Allt från OH-kit, masterkits och hardparts till convertrar, kolvar, trummor, ventilhus och solenoider samt växellådsoljor och verkstadslitteratur. Till manuella växellådor har vi allt du kan tänka dig, bland annat drev, lager, lagersatser och packboxar. Allt från noga utvalda leverantörer. Du kan förvänta dig snabb och kompetent service, oftast med leverans redan nästa dag.

Vi säljer även kompletta växellådor och fördelarlådor. Växellådorna är noggrant renoverade med originaldelar vårt systerföretag STM (Svensk transmission och motor). Växellådorna säljs alltid med garanti på 2 år/ 3000mil. Fördelarlådorna är även de fabriksrenoverade med originaldelar och säljs med samma garanti.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
LBM Autoparts AB

Box 180
444 22 Stenungsund
Sverige
LBM Autoparts AB

Sänd till en kollega

0.079