23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Brett sortiment av bromsserviceutrustning

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Du har väl inte missat vårt breda sortiment av specialutrustning för bromsservice och bromsunderhåll från nischade ROMESS?

Vår bromsserviceutrustning är anpassad och OEM-godkända för flertalet fordonsleverantörer som Volkswagen, Porsche, BMW, Mercedes Benz och Opel för att nämna några.

Våra mobila bromsserviceaggregat är anpassade för originalbehållare från 15-60 liter. De kan enkelt hanteras av en person, vilket sparar värdefull tid och pengar.

Vi har även hydraulserviceaggregat för tömning och fyllning av hydraulolja, speciellt utvecklad för fordon med hydropneumatisk koppling och växlingssystem.

En lätt aluminium- och stålkonstruktion tillsammans med svängbara gummihjul gör enheterna lätta att transportera och hantera, även med en full tank. Flertalet tillbehör finns till de olika enheterna.

BRA ATT VETA
Ju mer fukt som finns i bromsvätskan – desto lägre kokpunkt. Detta allvarliga tillstånd orsakar bromsbortfall. I värsta fall under tunga körförhållanden kan bromsvätskan koka och omvandlas till ånga. Bromspedalen slutar fungera och går direkt i golvet. Detta är känt som så kallad “ånglåsning”.

Med en bromsvätsketestare kan man enkelt utvärdera mängden fukt i bromsvätskan, och därav dess kvalitet. Även i denna kategori har vi olika modeller med OEM-status.

Välkommen in på https://www.sunmaskin.se/

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Bilder och video

Bromsserviceaggregat S16 RoTwinBromsserviceaggregat S 30-60 HY2

Sänd till en kollega

0.078