23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kostnadsfritt webbinarium den 16 dec kl. 10:00

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

Varför man har en kemikalieförteckning och fem fördelar med en digital hantering av en sådan

Under webbinariet kommer vi gå igenom vad en kemikalieförteckning är och varför verksamheter ska ha en sådan. Du kommer få kunskap om vad lagstiftningen säger och vad som ska vara med i kemikalieförteckningen. 

Du kommer också få lära dig om riskbedömningar och varför lagstiftningen riktar sig mot arbergsgivarna. 

5 fördelar med digital hantering av en kemikalieförteckning

Vi förstår att hålla en kemikalieförteckning uppdaterad kan vara tidskrävande men det finns bra lösningar som gör det enklare att förlja lagstiftningen och få bra koll på verksamhetens kemikalier och risker. 

Vi ger 5 fördelar och berättar du dessa kan göra stor skillnad i din vardag och skapa en säkrare arbetsplats för dig och dina kollegor. 

Webbinariet är kostnadsfritt, skulle du inte ha möjlighet att delta (online) den 16 december kan du alltid se webbinariet i efterhand om du registrerat dig.

Var: Online
När: Måndagen den 16 december kl. 10:00
För vem: De flesta branscher hanterar och lagrar kemikalier. Detta webbinarium riktar sig både till dig som hanterar allt från smörjmedel till lösningsmedel, till dig som hanterar säkerhetsdatablad och dig som är ansvarig för personalen i verksamheten. Bjud gärna med en kollega som är nyfiken och vill lära sig mer.

Registrera dig här

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Sänd till en kollega

0.063