23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Produktnyhet från Purflux! CS862

PURFLUX Dieselfilter Ford Transit 2.0l tillgängligt för eftermarknaden Sogefi är OE-leverantören av det nya dieselbränslefiltret för Ford Transit 2.0: Purflux CS862.

Sogefi valdes av Ford för att leverera detta dieselfilter enligt de senaste utsläppsbestämmelserna och biobränslekompatibilitet, med hänsyn till de höga kraven på robusthet och livslängd för att uppfylla gällande och framtida krav.
Denna produkt innehåller två av de unika SOGEFI-patenten;
chevronvikning av filtermediat och Diesel3Tech + ™ -teknologi.
Filtermediet har utformats för att erbjuda mycket hög effektivitet för partiklar ner till 4 mikron, vilket garanterar en mycket lång livslängd för högtryckspumpen och injektorerna.
Diesel3Tech + ™ ger ett extremt skydd mot vattenföroreningar i bränslet och bevarar både motorn och insprutningssystemet från rost, slitage och funktionsfel.
Denna teknik separerar vattendroppar (ner till 10 um) från bränsle och lagrar vatten i en särskild vattentank. När den maximala vattennivån har uppnåtts tänds en varningslampa på instrumentbrädan och på detta sätt kan separerat vatten tas bort från vattentanken genom dräneringsskruven.
Utöver detta Sogefi har utvecklat egen dimensioneringsprogramvara för att tillverka rätt storlek på filterelementet med avseende på verkliga förhållanden, för att undvika stop i filtret mellan serviceintervallerna, även under de värsta körförhållandena.

Sänd till en kollega

0.031