23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi avrundar ett fint år!

Nu går 2019 in på sina sista veckor, och vi börjar avrunda året. Här på SUN lyser flitens lampa alltjämt några dagar till.

Vårt huvudsakliga mål är alltid att finnas här för Dig och Din verksamhet med ett premium produktutbud, tekniskt support och service.

Under året, och framför allt hösten, har vi även såklart förberett oss för Automässan 15-18 januari. Under mässan kommer vi visa flera av årets nyheter, men vi kommer även lansera en helt ny produkt för 2020!

Kom gärna förbi vår monter B03:42 vid Svenskamässan i Göteborg, så bjuder vi på fika.

Under året som gått har vi haft förmånen att få arbete med en mängd spännande projekt. Vi har också breddat vår serviceorganisation med ytterligare en tekniker.

2019 har även innehållit intressanta och utvecklande interna projekt, som vår nya webbplats som släpptes här under tidighösten. Välkommen in och kika runt bland våra produkter på sunmaskin.se

Nu är vi redo att ta steget vidare till 2020. Under året kommer du kunna träffa oss på tre stora mässor; Automässan i januari, Elmia Lastbil i augusti samt Persontrafik i oktober.

Men fram till dess vill vi önska dig en tid för avkoppling i sällskap med nära och kära under en God Jul och ett Gott Nytt År!

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.033