23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KW Parts inleder samarbete med AD Bildelar Sverige

| Medlemsnyhet | Företag Klintberg & Way Parts AB

KW Parts, Europas ledande grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar inleder samarbete med AD Bildelar Sverige.

KW Parts är idag störst i Europa på reservdelar, oljor, tillbehör och styling till amerikanska fordon. Nu blir man avtalsleverantör till samtliga AD Butiker i Sverige. Utöver KW’s omfattande sortiment av reservdelar får butikerna även tillgång till kataloger med digitala sprängskisser och support av erfarna reservdelsspecialister. Alla butiker får även over-night leverans från KW Parts nybyggda robotlager i Stockholm.

”Vi är väldigt glada över att bli leverantör till AD Bildelar, en växande och professionell aktör på den svenska marknaden. Nu kan vi nå ut till ännu fler entusiaster av amerikanska bilar med vårt kompletta sortiment.” – Säger Mikael Olsson, Sälj- & Marknadschef på KW Parts.  

Avtalet mellan KW Parts och AD Bildelar Sverige omfattar tillgång till ca 40.000 lagerlagda artiklar och mer än 3 miljoner beställningsbara produkter på KW Parts webshop.

”AD Sverige valde KW Parts pga. att de är en one-stop shoplösning för allt än kund behöver till sin amerikanska bil. Vi ville samarbeta med en komplett leverantör som kan den här speciella nischen, och vilka trender som kommer i framtiden. Jag är säker på att vi gjort rätt val och ser mycket fram emot samarbetet med KW Parts.” – Säger Henrik Wægert Hansen, Inköpschef på AD Sverige. 

För mer information om KW Parts besök företagets hemsida på www.kwparts.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Klintberg & Way Parts AB

Haukadalsgatan 5
164 40 Kista
Sverige
Klintberg & Way Parts AB

Sänd till en kollega

0.063