23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Satsa för ett nyktrare samhälle via Miljonlotteriet!

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

På Miljonlotteriet kan du samtidigt som du bidrar till ett drogfriare samhälle skrapa fram drömbilen, drömresan och till och med drömhuset - Läs mer här!

Skraplotter med fina bilar i prispotten - Miljonlotteriet!

Det är fantastiskt när större företag och bolag lägger fokus på att ge tillbaka till samhället och bidra med sina överskott till välgörenhet. Det börjar bli en trend som blir mer och mer vanlig, men några som har varit med på den fronten ett bra tag är MIljonlotteriet - som är ett av Sveriges äldsta lotterier. Lotteriet ögs av rörelsen IOGT-nto vars avsikt är att arbeta för ett nyktrare samhälle! Varje år anordnar föreningen flera tillställningar med särskild inriktning på barn som växer upp i familjer med missbruksproblem. Bland flera läger anordnas, men också en hel del andra evenemang.

Överskottet som kommer in till Miljonlotteriet i form av Skraplotter och bingospel går oavkortat till att bidra till både beroendesjuka och anhöriga till dem, inte minst till barnen. Läs mer om dem på Wikipedia och håll koll på nuvarande kampanjer via Facebook och Youtube.com. För oss bilfantaster så är det också av intresse att veta att det inte bara ligger pengar i prispotten hos Miljonlotteriet - bland annat så har du även chansen att vinna en fin bil i dragningen. Om du har otur och inte vinner, så har de även 8 dragningar per år på nitlotter där fina bilar lottas ut.

Läs mer om alla vinnare och gällande kampanjer! 

Är du intresserad av att veta vad överskottet går till och vad Miljonlotteriet har för gällande kampanjer för närvarande så bör du besöka deras hemsida som uppdateras ofta. Där kan du också ta del av vinnarnas härliga historier och bli inspirerad. Med hjälp av deras nitlottsdragning så kan du dessutom ha turen att förvandla din förlust till en vinst och veta att ditt bidrag också går till något gott för samhället. Just nitlottsdragningen är verkligen en höjdare för oss som älskar bilar - där varje lycklig vinnare 8 gånger per år går ut med en bil rikare som är värd hela 400 000 kr.

Att kunna följa vinnarnas historier är något som är väldigt inspirerande just för att det är roligt att dela andra människors glädje. Även om du själv förlorade på din lott eller din bingorunda, så kan du också luta dig tillbaka och veta att ditt lottköp bidrar till något större som leder till något gott i framtiden. Att följa de olika vinnarnas hjärtliga historier gör att drömmen om en fin vinst faktiskt känns lite närmare och inte lika långt bort! Även om du inte vinner just en ny bil, så finns det många andra kampanjer och tävlingar på Miljonlotteriet att delta i. Du som älskar att spela på bingo och skraplotter kan också köper en månadsprenumeration där du får ett visst antal rundor eller lotter per månad.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109