23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

IT-system med tillgång till alla bilmärken och 100% garanti.

| Medlemsnyhet | Företag Digital-servicebook.com

En av Danmarks största grossister au2parts startar strategiskt samarbete med digital-servicebook.com

Au2parts Danmark, som är den största danskägda grossisten med fem verkstadskedjor och koncept till cirka 1000 verkstäder, integreras nu hos Digital-servicebook.com. Det är ett epokgörande avtal för den snabbt växande IT-aktören, som strävar efter att erbjuda öppna digitala serviceböcker för alla bilmärken till den internationella bilbranschen.

-Timingen är perfekt. Nyheten om vårt digitala samarbete med e-Boks ser ut till att imponera bilbranschen. Det är inget tvivel om att den senaste tidens stora avtal bekräftar vår giltighet och får betydelse för tillslutningen till vårt koncept, uttalar Martin Jensen, grundläggare och ägare av digital- servicebook.com.

- Det är ett ikoniskt avtal som säkrar kvaliteten i vår service och - som något helt nytt -har bilägaren i centrum och ger hen tillgång till bilens servicehistorik och därmed ordning på garanti och dokumentation, konstaterar au2parts kedjechef, René Lang.

Digital-servicebook.com är en aktiv aktör i flera länder som rekommenderas av SFVF och har ett nordiskt avtal med bland andra ProMeister. Ett nyligt samarbete med e-Boks i Danmark, Sverige och Norge ger nu 4,6 miljoner bilägare tillgång till digital-servicebook.com och de verkstäder som är tillkopplade.

-Nu är det inte längre en fråga om man ska gå med i digital-servicebook.com men snarare en fråga om när man tillsluter sig, avslutar Martin Jensen.

SKAPA DIN TILLGÅNG

Medlemsnyhet

Företag
Digital-servicebook.com

Vordingborgvej 79 - 1.sal
4700 Næstved
Danmark
Digital-servicebook.com

Sänd till en kollega

0.047