23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyframtagna specialaxlar till sänkta Volvobilar!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se, som är specialister på delar för drivlinan, lever verkligen upp till sitt epitet som specialister. Efter ett skriande behov av drivaxlar till sänkta Volvo-bilar har de nu tagit fram specialaxlar för just detta ändamål.

Problemet med vibrationer och skakningar vid acceleration på sänkta Volvo-bilar är välkänt. Originalaxlarna blir för långa på en bil med sänkningssats och därför bottnar axeln i den inre drivknuten. De fina nållagren på tripodrullarna tar hela smällen och börjar snart glappa, därmed kommer också vibrationerna. 

Drivknuten.se har sedan tidigare plockat fram drivaxlar som ersatt Volvo´s axlar för Volvo V50, S40, V40, C30 och C70 med sportchassi. Men dessa har ändå inte varit något alternativ för hårt sänkta bilar i kombination med coilovers! Så nu finns alltså tre olika längder och utföranden på drivaxlar för varje sida till dessa modeller med Volvo´s M66-växellåda i lager hos Drivknuten.se

De nytillverkade specialaxlarna med artikelnr. VO-106SCOX respektive VO-206SCOX får inledningsvis ett kampanjpris på 2632 kr exkl. moms styck, men kan även köpas parvis till det starkt rabatterade priset 3992 kr exkl. moms. Priserna är före aktuell verkstadsrabatt.

Standardaxlar till dessa Volvo-modeller ligger på 1592 kr exkl. moms per sida före rabatt. Även en yttre drivknut finns i sortimentet till dessa axlar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Länk till axlarna på Drivknuten´s hemsida: https://drivknuten.se/catalogsearch/result/?q=36000555+36000546

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078