23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Angående rådande förhållanden pga. Covid-19

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Ännu har inte den pågående viruspandemin haft någon stor påverkan på vår verksamhet. Vi är dock lyhörda för utvecklingen och följer de dagliga rapporteringarna.

Vi på SUN Maskin & Service är vid gott mod och håller verksamheten igång som vanligt. Service, kalibrering och montage fortlöper som planerat. Såklart tycker vi att det är viktigt att ta ansvar i rådande situation och följer aktivt utvecklingen av coronaviruset och de rekommendationer som ges av myndigheterna.

För oss gäller det självklara liksom alltid, vi går till jobbet när vi är friska och stannar hemma när vi är sjuka. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten. Såklart är vi extra vaksamma nu även vid lindrigare symptom.

Våra tjänstemän har sedan tidigare en god förmåga för att arbeta hemifrån om det behövs. Du når oss då lika enkelt via växeln, direktnummer eller e-post. Vi har även goda förutsättningar till att hålla möten via telefon eller digitala forum. Tveka inte att kontakta oss, så finner vi en lösning som passar Er!

Vi kommer uppdatera verksamheten med andra åtgärder om det krävs framöver. Självklart gör vi vårt yttersta för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa.

Soliga hälsningar från SUN

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Sänd till en kollega

0.188