23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Starkt rustade för framtiden!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Vi på Drivknuten.se står nu starkare rustade för framtiden än någonsin tidigare med både nya innovativa delar för drivlinan och ett välfyllt lager. Vår filosofi är att i tuffa tider, så får man satsa ännu hårdare.

Redan i det tidiga utbrottet av Covid19 i Kina så passade vi på att fylla upp vårt lager av delar för drivlinan för att stå väl rustade inför att ett större utbrott skulle komma att drabba såväl produktion som transporter.

Det var med dagens situation ett klokt beslut även om alla lager naturligtvis kräver mer eller mindre ständig påfyllning.

Vi på Drivknuten är vid gott mod och håller verksamheten igång som vanligt och vi följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten, men vi har sedan tidigare en god förmåga att kunna arbeta hemifrån om det behövs. Du når oss på telefon, via vår chat på sidan eller mail på info@drivknuten.se, men kan också lägga ordrar direkt på hemsidan. 

Vi skickar de beställningar som görs innan 15.00 samma dag som de beställs och lyckades skicka 98,6% av alla ordrar samma dag som gjordes under perioden november till februari.

Den nya hemsidan som bygger på den unika regnummersöktjänsten från Carlinkment.se är en av hemligheterna. Hemsidan som är självlärande genom avancerad robotteknik, eliminerar felaktig information vid varje regnummersökning och kopierar in rätt uppgifter som i sin tur används på bilar med exakt samma specifikationer. När symbolen för 100% rätt del kommer upp så betyder det att det ALLTID blir rätt reservdel.

Prova själva att slå in ett regnummer på hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.079