23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säkerhetsprodukter till elbilshantering

| Medlemsnyhet | Företag Formac AB

Skydda personal och lokaler mot olycksfall och brand vid arbete med el-fordon!

När våra verkstadskunder får in allt fler el-fordon i sina verkstäder ökar även medvetenheten kring de potentiella faror som finns i hanteringen och behovet av att erbjuda både en säker arbetssituation för sina anställda samt säkra skyddet för sin fastighet.

Formacs elsäkerhetsprodukter erbjuder skydd och upplysning för den som arbetar med eller nära fordonet, vilket undanröjer de flesta uppenbara risker. Vi är även glada över att kunna erbjuda en brandfilt som kan användas i ett förebyggande syfte när man får in ett krockskadat fordon, likväl som när olyckan är framme och en brand uppstår.

Jacob Hermansson, VD FormacBrandfilten kan rädda hela din verkstad!

Stor brandfilt på hela 48m² som är tillverkad för att släcka en begynnande bilbrand. Brandfilten gör det möjligt att snabbt ingripa och förhindra spridning
av elden till andra fordon i väntan på brandkåren. Placera brandfilten i riskzoner, så nära bilparken som möjligt. Tillverkad i silikonglasfiber som gör att brandfilten tål extrema temperaturer utan att bli skadad och att släppa in syre till elden. Brandfilten behöver appliceras av två personer. Användbar för alla fordon upp till SUV-storlek.

Förmånliga säkerhetspaket för inom- och utomhusbruk
Formacs säkerhetspaket har utvecklats speciellt för att öka säkerheten för personal och fastigheter när bilverkstäder hanterar elbilar. Säkerhetspaketet innehåller flera produkter för skydd, uppmärkning och avspärrning, men även en brandfilt som täcker hela fordonet om en brand skulle uppstå. Brandfilten kan även användas i förebyggande syfte när fordonet är parkerat.

Formac elsäkerhetsprodukter +


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Formac AB

Moränvägen 10
352 45 Växjö
Sverige
Formac AB

Sänd till en kollega

0.078