23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Formacs verksamhet i Växjö under Coronakrisen 

| Medlemsnyhet | Företag Formac AB

Just nu befinner vi oss alla i en tid då vi gemensamt behöver göra vårt bästa för att minska spridningen av viruset. Formac har tidigt implementerade rutiner med detta syfte och följer alla berörda myndigheters riktlinjer och rekommendationer.

Som läget är just nu är Formac ej märkbart drabbade. Vi upplever ingen störning i varken produktion, orderläggning, inleveranser eller utleveranser. Situationen är dock rörlig, och vid behov eller vid nya riktlinjer kommer Formac att anpassa sig därefter.  
Skulle störningar inom Formacs verksamhet uppstå som påverkar dig som slutkund, kommer Formac informera kring detta. Nedan följer mer information om Formacs verksamhet under Coronakrisen: 

Rutiner och åtgärder på plats 

  • Gemensamma aktiviteter som exempelvis frukostservering är inställda.
  • Handsprit har placerats på särskilt utsatta ställen inom verksamheten.
  • Medarbetare som uppvisar något symptom på sjukdom stannar hemma och återvänder som tidigast efter minst två symptomfria dagar. 
  • Dörrar som normalt är öppna för chaufförer och kunder för hämtning/leverans samt spontana besök är sedan en tid stängda.  
  • Mässor, konferenser och andra tillställningar är tillsvidare inställda. - Inhemska tjänsteresor är kraftigt begränsade och möten genomförs istället via digitala kanaler. 
  • Medarbetare instruerade att tvätta händerna ofta, vi tar inte i hand och nyser eller hostar i armvecket. 


Våra möjligheter till arbete hemifrån 
Stora delar av Formac har möjligheten att arbeta hemifrån om situationen skulle kräva detta, och idag sker detta redan i en liten skala. Produktion samt in- och utleveranser kräver dock en fysisk närvaro, men det finns rutiner på plats för hur detta ska hanteras om situationen skulle kräva att majoriteten av verksamheten arbetar hemifrån. 

Orderläggning 
Ordrar hanteras som vanligt via telefon, mail eller nätbutik. Vi har säljare och orderhanterare som står redo att hjälpa er vid frågor eller funderingar. 

Utleveranser 
Utleveranser till kunder är idag opåverkade. Vår kapacitet gällande hanteringen av utleveranser är god, och som läget är just nu så sker upphämtning av utgående gods som vanligt. 

Inleveranser 
Vi är förstås beroende av att våra leverantörers och distributionspartners verksamheter fungerar, och då delar av våra inköp sker från andra länder, så är detta ett riskområde för oss som skulle kunna resultera i försenade inleveranser och då som följd försenade utleveranser. Men som läget är just nu upplever vi ingen störning.   

Formac.se +


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Formac AB

Moränvägen 10
352 45 Växjö
Sverige
Formac AB

Sänd till en kollega

0.063