23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Däcketiketter och skrivare

| Medlemsnyhet | Företag Formac AB

Däcketiketterna från Formac är speciellt framtagna för att fästas direkt på däckets slityta - vare sig däcket är fuktigt eller torrt.

Blanka däcketiketter
För snabb och enkel uppmärkning av däck. Etiketter - utan tryck. Vår bästa däcketikett är speciellt framtagen för att fästa perfekt direkt på däckets slityta – vare sig däcket är fuktigt eller torrt! Etiketten består av ett tåligt aluminiumskikt, belagt med en pappersyta, som gör att den är enkel att skriva på.
Levereras i en dispenserbox för enklare hantering och för att skydda däcketiketterna vid transport och förvaring. Etiketterna finns i fem olika färger så att du med lätthet håller ordning på däcken. Märk t ex vinterdäcken med vit, sommardäcken med grön och begagnat med orange etikett.

Till däcketiketterna +


Etikettskrivare
Formacs etikettskrivare finns i olika versioner, dels som kan användas av flera datorer i ett nätverk, eller en standardversion om det enbart är en dator som ska skriva ut däcketiketter. Fungerar utmärkt med alla våra däcketiketter, har en skrivhastighet på 102/mm per sekund och det medföljer ett färgband (räcker till ca 1 000 st däcketiketter). Självklart har vi även färgbanden som en separat produkt när den som medföljer tar slut.

Till skrivaren +


Programvara till däckverkstäder och däckhotell
Hjulius är en licensavgiftsfri programvara för däckhantering. Enkel att installera och använda! Med hjälp av Hjulius registrerar du snabbt och enkelt kunder, däck och förvaringsplatser. Du kan effektivt söka efter kunduppgifter och däck. Med Hjulius som organisatör har ni helt enkelt perfekt kontroll på ert däckhotell. Finns som standard- och businessalternativ.

Till Hjulius +


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Formac AB

Moränvägen 10
352 45 Växjö
Sverige
Formac AB

Sänd till en kollega

0.062