23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kobra II integreras med Resurs Banks betallösning

FordonsData integrerar affärssystemet Kobra II med Resurs Banks betallösning. Som bilåterförsäljare innebär det att kunderna i framtiden kommer att kunna välja att betala sitt köp med Resurs Banks flera olika betalalternativ via Kobra II.

Affärssystemet Kobra II anpassas dels vad gäller den praktiska delen med att ta betalt av kunden i Kobra II, dels vad gäller de delar som involverar ekonomisk uppföljning av köp och inbetalning av belopp från Resurs Bank.

Som ekonom ska man enkelt kunna göra en avstämning av betalningarna som gjorts via Resurs Bank för att stämma av kassan, redovisningen och eventuella diffar.  FordonsData skapar därför ett helt nytt program i Kobra II som ska användas för uppföljning, administration och felhantering av dessa transaktioner. Arbetet kommer att resultera i en tilläggsmodul till affärssystemet Kobra II, som FordonsDatas kunder kan addera till sin vanliga installation.

För en bilåterförsäljare med Kobra II betyder den nya modulen att kunderna i framtiden kan välja att betala sitt köp direkt med Resurs Banks flera olika betalalternativ: Resurs Faktura, Resurs Delbetalning, MasterCard/VISA eller Swish . Kunderna kan också välja att betala senare och får då en faktura skickad som en länk via e-post eller sms, genom länken väljer kunden sedan hur hen vill betala.

FordonsData räknar med att vara klara för pilot till sommaren och för lansering av tilläggsmodulen innan årets slut. 

Resurs är en nordisk nischbank som är ledande inom betal- och finansieringslösningar för handeln och dess kunder och hjälper företag och privatpersoner att låna, spara och betala. Idag har Resurs en kundbas på cirka 6 miljoner privatkunder.

Nextlane Sweden AB
Hedvig Möllers gata 6
223 55 Lund
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5564184090

Kontaktperson

CW
Christina Windisch
Kommunikationsansvarig
Christina.Windisch@imaweb.com

Sänd till en kollega

0.064