23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Planering inför köksrenovering

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Köket kan vara husets allra viktigaste rum. Speciellt om du planerar att sälja ditt hus eller din lägenhet kan det vara en god idé att renovera köket först.

Gör en planering av vad du vill ha fixat i köket och överväg sedan att ta in offerter från olika leverantörer som kan utföra arbetet.

Renovera kök inför försäljning
Det finns ett gammalt talesätt i fastighetsbranschen som lyder i stil med: "Kök säljer bostäder." Eftersom köket är centralt i hemmet och vanligtvis används av hela familjen, är det en av de första saker som många potentiella husköpare tittar på. Visst, det kan kosta att renovera köket, men den kostnaden kan mycket väl tjänas igen på att du lyckas sälja lägenheten eller huset till ett högre pris. Många tycker det är jobbigt att renovera kök och betalar därför gärna mer för att få ett färdigt och funktionellt kök.

Planering för renovering av köket
Även om du inte funderar på att sälja huset, är det garanterat ett rum som man tycker om att ha det fräscht och snyggt i. Oavsett om du renoverar ditt kök för att förbereda för en försäljning eller renoverar köket utefter dina egna drömmar, är det nödvändigt att göra en planering och budgetering först.

Lämna arbetet åt en specialist
Köksrenoveringar, speciellt djupgående, kräver kunskap som många av oss inte besitter - som tex. att dra el-ledningar, VVS, ventilation, ta bort befintliga skåp eller slå ner väggar. Det finns många skräckhistorier om husägare som tagit på sig alltför ambitiösa planer som slutat i katastrof med höga kostnader för reparation. I många fall är det enklast att låta en specialist göra jobbet.

Hitta rätt specialist hos Byggstart
Byggstart är en förmedlingstjänst som hjälper företag och privatpersoner att hitta varandra inför en renovering. Seriösa aktörer kopplar upp sig mot Byggstart och ger offerter till privatpersoner som behöver hjälp med renovering. Läs mer hos Byggstart och ta in offerter för att få en ungefärlig prisbild och tidsplan.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047