23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kamkedjesats 559 0156 30 från INA till VW 1,2 TSI

| Medlemsnyhet | Företag Schaeffler AAM GmbH & Co

Perfekt kombination: Kamkedjesats 559 0156 30 från INA till motorer av typen 1,2 l TSI från VW-koncernen

Reparation av kamdrivningen hos motorer av typen 1,2 TSI från VW-koncernen kan vara mycket komplicerad och tidskrävande. Vi har ändrat på detta och utvecklat en reparationssats, som i sitt utförande är helt unik på den oberoende reservdelsmarknaden

 En sats. Mer än 25 delar.

Satsen 559 0156 30 gör det möjligt att utföra reparationer och slippa tidskrävande uppsökning av enskilda delar som är lämpliga. Och dessutom med högsta kvalitet från Schaeffler.

 Komplett. Med lång hållbarhet och livslängd.

Kedjedrivningen till ventilsystemet är ett mycket komplext system. Komponenterna i våra satser är därför exakt avstämda till varandra och arbetar optimalt tillsammans. Man alltid byta alla komponenterna vid samma tillfälle, eftersom det är det enda sättet att säkerställa en hållbar reparation med lång livslängd.

  Extra bonus: Tillsatsmedel för att skydda kedjan.

För att minimera slitaget under inkörningsfasen medlevereras ett tillsatsmedel för kedjeskydd "Chain Protect" i satsen. Detta medel har utvecklats tillsammans med Liqui Moly.

  Specialverktyg för avdragning och montering av kamkedjedrev på vevaxeln.

Vi tillhandahåller också lämpliga verktyg, t.ex artikelnummer 400 0588 10, som säkerställer ett professionellt byte av kamkedjedrev.

 Glöm bort ett tidskrävande letande av enskilda reservdelar och beställ kamkedjesatsen från INA. Vi har satt samman allt Du behöver i en enda sats som behövs för en komplett reparation.

 

Mer information finns på adressen www.repxpert.com

Medlemsnyhet

Företag
Schaeffler AAM GmbH & Co

Paul-Ehrlich Str. 21
63225 Langen
Tyskland
Schaeffler AAM GmbH & Co

Sänd till en kollega

0.062