23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Instrumentbrädan som inspiration

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

Total har låtit sig inspireras av instrumentbrädan när man har designat nya förpackningar för smörjmedel

Alla som har suttit i en bil kan föreställa sig hur en instrumentbräda ser ut. En typ av kontrollpanel med olika slags indikatorer som ger information om både motorn och bilen. Den informationen som visas där, kan faktiskt vara skillnaden mellan en helt vanlig bilfärd och en olycka. Med andra ord, man startar helst inte bilen och kör iväg innan man snabbt scannat av informationen på instrumentbrädan. Är det t.ex. en lampa som blinkar rött är det inte sällan en dålig idé att undersöka varför den gör det och om möjligt, åtgärda felet. Den här naturliga avscanningsmanövern av instrumentbrädan, har vi på Total tagit fasta på när vi har designat våra nya förpackningar, låt oss förklara hur:  

Vi vet att det kan vara svårt för våra kunder att hitta rätt olja bland alla smörjmedelsprodukter, som till utseendet, många gånger liknar varandra. Samtidigt är där en hel del nödvändig information om en smörjmedlet som gärna ska vara lättillgänglig för köparen av produkten. Precis som informationen på en instrumentbräda. Med detta i åtanke har vi utvecklat en unik etikett som är designad för att likna just en instrumentbräda. Den mest väsentliga produktinformationen slingrar sig runt produktseriens namn i två halvcirklar, och påminner om instrumentbrädan på en bil. Runt om produktseriens namn som påminner om en hastighetsmätare, kan man snabbt avkoda vilken viskositet som produkten har och vilka godkännanden som produkten uppfyller. Etiketten är även utrustad med en QR-kod som gör att innehavaren av produkten, med en smartphone, enkelt kan kontrollera produktens äkthet. Genom att kontrollera produktens äkthet, försäkrar man sig om att förpackningens innehåll är vad etiketten säger att det är. Det blir därför mycket enklare att undvika köp av förfalskade produkter.

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners försöker vi på Total alltid hitta lösningar som ligger i framkant på marknaden. The New Lub Project är ett bra exempel på det. De nya förpackningarna som lanserats med The New Lub Project har designats med en stark ambition om att göra vardagen lite enklare för våra kunder och det tror jag vi har lyckats med", säger Tommy Söderberg, försäljningschef Total Sweden.

Läs mer här

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062