23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya svarta silikondamasker

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Reservdelsgrossisterna Drivknuten.se har fått tillökning i sitt sortiment av de unika, populära och otroligt slitstarka silikondamasker. Både drivknutsdamaskerna och styrväxeldamaskerna finns nu även i svart silikon i en begränsad upplaga.

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, har fyllt upp lagret av med sina unika, populära och otroligt slitstarka drivknutsdamasker och styrväxeldamasker i blå och röd silikon. Men största nyheten är att de även har en begränsad upplaga av dessa damasker i svart silikon. Så numer finns alltså båda damask-modellerna i blå, röd och svart silikon.

Silikondamaskerna som är av universalmodell klarar temperaturer mellan -70C och +200C utan att förändras eller spricka. De klarar alla runda drivknutar mellan 60 och 110 mm vilket med den mindre diametern gör att de även kan användas till fyrhjulingar.

Till både drivknutsdamaskerna och styrväxeldamaskerna finns monteringskoner som underlättar arbetet då man slipper dela på en dålig drivaxel eller ta bort styrleden för att montera damaskerna.

Styckpriset på de blå och röda silikondamaskerna är 212 kr exklusive moms, medan den svarta silikondamasken kostar 228 kr exklusive moms. 10-pack-priset är 10 % lägre och alla verkstäder har dessutom ytterligare rabatt. De svarta silikondamaskerna säljs dock inte i 10-pack p.g.a. en begränsad upplaga.

För styrväxeldamaskerna är priset 199 kr exkl. moms före verkstadsrabatt.

Se sortimentet av de unika silikondamaskerna på hemsidan: Drivknuten silikondamasker

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.082