23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ultraljudstvätt: vad är det och vad är fördelarna?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

En ultraljudstvätt har många fördelar för dig som behöver rengöra produkter, tillbehör eller maskiner i ditt arbete.

Om du exempelvis arbetar i en tatueringsstudio, med smycken, är optiker eller urmakare och behöver grundligt rengöra de produkter du säljer kommer en ultraljudstvätt väl till hands. Har du ingen aning om vad en ultraljudstvätt är för något? Då har du kommit rätt - läs vidare.

En ultraljudstvätt rengör med ultraljud
Som namnet låter, rengör maskinen med ultraljud. Ultraljudet skapar små bubblor i en vätska som löser upp smuts från objekt som befinner sig i vätskan. Med kemikalier (tex. vanligt tvättmedel) och genom att upphetta vätskan förkortas tiden för att rengöra avsevärt. 

En ultraljudstvätt är perfekt för föremål som behöver en försiktig och skonsam behandling och riskerar att ta skada vi vanlig rengöring. Föremålet som tvättas utsätts inte för någon form av mekanisk påverkan - som tex. att skrubba med en svamp eller liknande. Rengöringen blir bättre med ultraljud och ett enastående resultat uppnås.

Kommer åt små ytor
En stor fördel med ultraljudstvättar är att de kommer åt mycket små ytor. Ytor som är svåra att komma åt annars. Är du tex. guldsmed vet du hur viktigt det är med rena och snygga smycken för att de ska sälja. Men att rengöra smyckena för hand är tidskrävande och kan göra att de tar skada - något du slipper med en ultraljudstvätt.

Gör inställningar själv
Du kan själv göra fler inställningar i tvätten - såsom temperatur och längd på tvätten. På så sätt kan du anpassa tvätten till just de föremål du som småföretagare handlar med och säljer.

För dig som är optiker - en ultraljudstvätt är ett måste
Säljer ditt företag glasögon? Då är ultraljudstvätten verkligen en måste att ha i butiken. Glasögon är en produkt som med fördel kan tvättas i en ultraljudstvätt enkelt, snabbt och som gör det skinande rent. Speciellt produkter som står i fönster - de ska vara skinande rena för att locka kunder.

Expondo - experter på ultraljudstvättar
Expondo är ett företag som säljer olika typer av ultraljudstvättar till sina kunder. Allt från större maskiner för dig som har ett litet större företag med många tvättar till dig som har din egen lilla studio, optiker eller smyckesbutik. På hemsidan kan du välja mellan ultraljudstvättar med olika kapacitet och olika prisklasser. 

Expondo säljer också ett stort antal andra produkter för dig som småföretagare såsom produkter inom mätteknik, ozonrengörare och kontorsutrustning. Allt som du behöver i ditt företagande!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063