23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

”En bra investering helt enkelt” - Autolack i Gävle AB

| Medlemsnyhet | Företag PPG Scandinavia

Med MoonWalk är det enklare att ligga steget före och få bättre kontroll

Med sin investering i MoonWalk nyligen har Autolack i Gävle AB tagit ett stort steg i uppgraderingen och digitaliseringen av sin karosseriverkstad.

För cirka en månad sedan lät Autolack i Gävle installera MoonWalk, och vi frågade Niklas Silen, karosseriverkstadens ägare, vad han tycker om den automatiserade kulörblandningsmaskinen hittills. 

Niklas säger: ”Vi gillar den skarpt. Den är förvånansvärt enkel att använda och hantera. Maskinen ger oss många fördelar – eftersom den är mycket exakt, aldrig blandar fel och sparar mycket tid åt oss varje dag. Särskilt vår lackerare gillar den mycket för han är inte stressad längre. Den är perfekt. Vi är mycket nöjda med MoonWalk. Det är helt enkelt en bra investering.”

Med MoonWalk är det enklare att ligga steget före och få bättre kontroll
Autolack i Gävle har anammat de digitala verktyg som PPG erbjuder för att hjälpa karosseriverkstäder att bli mer effektiva. Förutom MoonWalk använder de även ProcessManager, PPG's digitala planeringsverktyg för karosseriverkstäder.

Niklas: ”vi tycker att det är en bra mix att ha både MoonWalk och ProcessManager. Det hjälper verkligen vår verksamhet, eftersom det hjälper oss att få bättre kontroll och planera effektivt.

Faktum är också att MoonWalk ser riktigt bra ut. Den är riktigt cool.” 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PPG Scandinavia

Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Danmark
PPG Scandinavia

Sänd till en kollega

0.063