23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SUN söker resande servicetekniker

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

SUN Maskin & Service AB söker nu resande servicetekniker. Här kommer du att få användning av din breda tekniska bakgrund inom styr och regler, mekanik och hydraulik.

Är du en servicetekniker som vill ha ett omväxlande arbete som kräver problemlösning? Då kommer du trivas hos oss på SUN Maskin & Service AB. Vi är nu i behov av att förstärka upp vår serviceorganisation. Här kommer du att få användning av din breda tekniska bakgrund inom styr och regler, mekanik och hydraulik.

Körkort B är ett krav. Har du dessutom truckkort är det en fördel. Ett plus är om du är bosatt i Karlstads- eller Stockholmsregionen och har parkeringsplats för servicebussen.

Du kommer arbeta med verkstads- och testutrustning så som billyftar, bromsprovare, hjulinställningsutrustning, AC-serviceutrustning, avgasmätare, däckservicemaskiner m.m. från ledande europeiska varumärken som MAHA och Snap-on. Arbetsfält är hela Sverige.

Vi ser att du som SUN Maskin & Service ansikte utåt skapar goda relationer med kunden ute på fältet och bidrar lösningar som gagnar både oss och kunden.

Om oss
SUN Maskin & Service AB är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till bil- och lastbilsverkstäder samt fordonsbesiktningsföretag. Sedan starten 1994 har verksamheten utgjorts av försäljning och service av test- och verkstadsutrustning till motorbranschen.

Huvudkontoret är beläget på Örsholmen i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. Vi har även servicekontor i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 13 anställda och omsätter cirka 45 miljoner.

Frågor
Vid frågor är du välkommen att kontakta VD Bengt Andersson på telefon 054 - 85 55 85 eller vi e-post bengt.andersson@sunmaskin.se.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, CV och eventuellt löneanspråk till info@sunmaskin.se snarast. Ansökningar behandlas löpande.

Tjänsten finns även ute på vår hemsida. Välkommen med din ansökan redan idag!

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Sänd till en kollega

0.095