23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gilla bilen - Fira Bilens dag med oss!

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Bilens dag är den officiella dagen för den fria rörligheten. Ta hand om din bil!

Idag 28 oktober är den officiella dagen för bilen och den fria rörligheten. Visste du till exempel att 1,7 miljoner människor tar bilen till jobbet i Sverige varje dag?

Under året med Corona-pandemin har bilens betydelse verkligen lyfts fram. Att kunna resa tryggt och säkert när man vill och var man vill har fått ett helt nytt värde. 

Att resa med bil blir ofta en miljödebatt. Men egentligen är det inte bilen som är problemet, utan utsläppen. Men nya och mer miljösmarta lösningar utvecklas för varje år. Nu har elektrifieringen verkligen tagit fart, både vad gäller batteridrift och bränsleceller!

Under den omställningstid som råder vurmar vi på SUN för att sköta om och optimera de ”gammeldags” bilar som ännu rullar. Genom att hålla bilen servad och underhållen av en kunnig verkstad kan vi se till att de bilar som färdas på våra vägar är så energieffektiva som möjligt.

Med rätt hjulinställning, bromsverkan och kontrollerade utsläppsnivåer kan en modern bil med förbränningsmotor bli sitt bästa jag för en mindre klimatpåverkan.

Gilla bilen!

 

---------------------------------------------------------------------

Fakta om Bilens dag
Bilens Dag instiftades 2010 av bland annat Motorbranschens Riksförbund, MRF, som anser att bilen gör livet friare, rikare och enklare genom att vara en förutsättning för ekonomisk utveckling, demokrati och högre livskvalitet.
bilensdag.se

SUN Maskin & Service
Test- och verkstadsutrustning för motorbranschen.
sunmaskin.se

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Sänd till en kollega

0.062