23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En ledramp kör körningen lättare

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Aldrig hört talas om en LED-ramp förut?

Då är du inte ensam. En förhållandevis ny produkt för bilar som lite smått revolutionerat mörkerkörning. Något som vi svenskar, speciellt för dig som bor på landsbygden, har väldigt mycket användning för. Läs vidare om varför du bör köpa ledramper och vilken typ du ska välja.

Detta är en LED-ramp
LED-ramper är en produkt som gör mörk landsvägskörning mindre tröttsam och även säkrare under den mörkare delen av året. LED-rampen är en extra ljuskälla utöver bilens vanliga strålkastare. Med en enkel montering som passar i stort sett alla slags bilar, husvagnar, båtar eller lastbilar.
Det är ett komplement till de vanliga strålkastarna som inte alltid gör jobbet. En ledramp är mycket enkel att sätta fast på bilen och kräver ingen större kunskap att hantera. Inte heller spelar det roll vilken bil du kör - ledramper är universella och passar alla bilar.

Hitta rätt led ramp till bilen
Ledramper har blivit mer och mer populära att installera på bilen. Inte konstigt är det - tekniken går framåt i en rasande fart. Dagens led-ramper ger ifrån sig mer ljus, är mer energieffektiva och framförallt mycket billigare jämfört med för bara några år sedan.

Det kan kännas svårt att veta vilken ledramp du ska köpa till din bil. Det stora utbudet tillsammans med det faktum att många av oss aldrig ägt en led-ramp kan göra köpet svårt.

Fyra sorters ljus
Generellt finns fyra sorters led-ramper: spot, kombinationsljus, svängd ramp och flood. Skillnaden mellan de fyra är hur starkt ljuset är, hur bra spridningen är och vilken miljö ljuset lämpar sig för.
En spotlampa är bäst om du verkligen vill ha ett ljus som lyser långt framåt. En kombinationslampa ger ett något bredare ljus medan en flood ger det bredaste ljusflödet. En svängd ramp är ungefär som en spot men är något böjd och lyser därmed något bredare. Många anser att den böjda modellen också ser snygg ut på bilen.

Ett tips - se till att ljuset lyser brett
En mycket viktig sak att tänka på val av led ramp är att det ska lysa brett. Du som kör frekvent på landsbygden vet hur svårt att det kan vara att se vilda djur som plötsligt hoppar fram framför bilen. Här hjälper en ledramp med brett ljus mycket.

Köp din led ramp hos Diodhuset
Diodhuset är en svensk återförsäljare av ledramper med ett mycket gott renommé. Deras produkter håller hög kvalite och passar sig särskilt för svenskt mörker och svenska vägunderlag. Köp ledramp på diodhuset.se och upplev själv fördelarna med en ledramp.

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062