23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hitta en billig och bra dragkrok

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att hitta en billig och bra dragkrok som passar din bil och bilens årsmodell kan ibland vara lättare sagt än gjort.

På dragkrok365.se så kan du snabbt och enkelt få hjälp med att hitta en dragkrok som passar dina önskemål.

En bra dragkrok till din bil kan egentligen fylla massor av behov som du som kund kan tänkas att ha.
Så oavsett om du vill kunna åka iväg på husvagnssemester med familjen när barnen är små eller när de behöver hjälp med att fylla släpvagnen när de blivit äldre och väl ska flytta hemifrån eller varför inte något helt annat, en bra dragkrok gör jobbet möjligt.

Montera dragkrok, så gör du!
Att montera en dragkrok är inte alls svårt men känner du att du ändå inte vill montera på dragkroken själv så finns alltid hjälp att få på närmaste bilverkstad. Om du skulle vilja montera fast din dragkrok själv men ännu inte har erfarenheten av hur du ska göra så kommer här lite bra tips på vägen:

  • Se först och främst till vid leveransen att du har fått rätt dragkrok till rätt bil och att artikelnumret stämmer. Ta fram de verktyg som du behöver och lägg även fram alla skruvar och övriga delar. Gå igenom allt så att du ser att allt finns med.
  • Demontera stötfångaren om detta behövs, i de allra flesta fall så är detta nödvändigt även om det finns bilar där detta inte behövs göras. Allra vanligast är det att dragkroksbalken ersätter krockbalken och på de flesta bilar så kan man till och med fixera dragkroksbalken i samma fästpunkter där krockbalken tidigare satt.
  • Montera fast dragkroken och se till så att fästen, skruvar och bultar sitter där de ska och dra sedan åt allt ordentligt. Montera sedan ihop el-satsen som även kommer med i paketet. De universella satserna kopplas ihop via baklamporna och ihop med det redan befintliga kablaget. En modellanpassad el-sats är att rekommendera om din bil skulle ha en nybilsgaranti, detta innebär att el-satsen enbart passar för just din bilmodell.
  • Montera till sist tillbaka stötfångare, lampor, skruvar, bultar och eventuella andra delar.

Italiensk kvalité på din dragkrok
De dragkrokar som du kan hitta hos dragkrok365.se kommer från välkända Umbra Rimorchi, ren italiensk kvalité rakt igenom med andra ord. Här får du passform och hållbarhet som är svår att hitta annanstans och för att bevisa detta ytterligare så får du till och med livstids garanti på en dragkrok och el-sats som du köper hos dragkrok365.se.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047