23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny premiumklarlack som kan appliceras vid ett enda besök

| Medlemsnyhet | Företag PPG Scandinavia

Förutom en snabb ugnstorkning på bara fem minuter och god lufttorkningsförmåga ger denna nya Nexa klarlack en betydande flexibilitet som gör att alla verkstäder sparar både tid, material och energi.

Nexa Autocolor höjer återigen standarden för modern klarlacksprestanda. Namnet på den produkt som nu höjer ribban i klarlackskategorin är P190-8002 Express Plus Clearcoat, som använder avancerad teknik för att få en perfekt, glansig och spegelblank finish med bara ett besök.

Liksom sin föregångare kräver P190-8002 Express Plus Clearcoat bara fem minuters ugnstorkning vid 60 °C och har mycket snabbtorkande egenskaper, vilket resulterar i högre reparationsvolymer och stora energibesparingar. Man kan använda två olika härdare och två olika förtunningar för att säkerställa optimal applicering i alla temperaturer.

Appliceras vid ett enda besök
Det som verkligen gör att denna nästa generations klarlack sticker ut på marknaden är möjligheten att spara tid och material genom applicering vid ett enda besök. På så vis bidrar det till Nexa Autocolors arbete med att uppfylla kundernas behov av att optimera sitt arbetsflöde, få bort flaskhalsar och snabba på processer – utan att kvaliteten försämras.

Hastigheten och den höga kvaliteten på slutresultatet innebär inte att klarlacken är svår att applicera. Ett utmärkt flöde och hög motståndskraft mot rinningar gör att lackerarna kan arbeta med gott självförtroende.

Den nya klarlacken kan användas på flera olika sätt. Förutom att den torkar på 5 minuter vid 60 grader kan den torka på 20 minuter vid 40 grader.  Om man hellre föredrar lufttorkning är den damm torr på 20 minuter, hanterbar på 60 minuter och polerbar på 90 minuter.

Läs mer om produkten här: P190-8002

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PPG Scandinavia

Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Danmark
PPG Scandinavia

Sänd till en kollega

0.063