23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dataplattform för att identifiera bilreservdelar vinner pris

| Medlemsnyhet | Företag Gateway Digital Sweden AB - AutoFacets

Clepa Innovation Awards 2020 placerar Gateway Digital’s dataplattform för bilreservdelar på prispallen för hållbarhet genom identifiering och återanvändning av reservdelar.

Gateway Digitals plattform för bilinformation (AutoDAP) har vunnit en andraplacering i CLEPA Innovation Awards 2020 inom segmentet SME Environment. Plattformen blev belönad för sin detaljerade fordonsinformation som drar nytta av den cirkulära ekonomin genom end-to-end spårbarhet och identifiering av reservdelar (VINVIS).

AutoDAP’s initiativ inom cirkulär ekonomi riktar sig mot återanvändning av reservdelar och öppnar även upp stora värden för elbilar. Den detaljerade fordonsinformationen tillsammans med end-to-end spårbarhet och identifiering av reservdelar ger ett effektivt och hållbart flöde.

Plattformen hjälper även verkstäder att identifiera reservdelar som är återanvändbara och kan säljas vidare genom sina digitala kataloger och kanaler. Övriga funktioner AutoDAP kan erbjuda är bland annat;

1.       Virtuell demontering av bilar med detaljerad information kring montering av reservdelar

2.       Matchning av reservdelar till flera bilmodeller samt även där en reservdel kan matchas till flera olika bilmärken

3.       AI-driven prissättning

4.       API baserad integration till webbkatalog.

Ola Hammarlund, VD Gateway Digital:
”Att återigen bli erkänd för vår AutoDAP plattform är såklart väldigt roligt och det belyser ännu en gång styrkan i vårt erbjudande, men också värdet vi tillför till marknaden. Det är en tydlig indikation på att vi är på rätt väg och är relevanta för våra kunder, och att vi är med och bidrar till en hållbar IT känns extra bra!”

Läs mer om AutoDAPs nominering och CLEPA Innovation Award 2020: https://www.autodap.parts.com

För en live demo kring AutoDAPs plattform och hur ni kan dra nytta av den, hör av dig till hello@gatewaydigital.se

Om Gateway Digital:

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att ta marknadsandelar i sina respektive branscher. Detta gör vi genom att skapa innovativa och digitala affärsmodeller som är skalbara och lönsamma. Vi är en partner som hjälper våra kunder att bli mer intuitiva och agila genom digital transformation.

Om AutoDAP

AutoDAP är en plattform för bilindustrins eftermarknad. Vår tekniska expertis och förståelse för den europeiska bilindustrin hjälper företag att basera sina beslut på exakt data vilket leder till bland annat högre lönsamhet och mindre risk.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Gateway Digital Sweden AB - AutoFacets

Karlbergs Strand 4K
171 73 Solna
Sverige
Gateway Digital Sweden AB - AutoFacets

Sänd till en kollega

0.078