23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så investerar du i världens största kryptovaluta

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Har du också funderat på vad bitcoin är? Kanske har du också funderat på att investera i bitcoin men aldrig kommit till skott?

Här reder vi ut allt gällande vad bitcoin är, varför det är en bra investering och tipsar inte minst om hur du enkelt kan göra för att börja investera i bitcoin redan idag.

2009 så lanserades bitcoin på marknaden. Detta genom att den först skapats av pseudonymen Satoshi Nakamoto och där man kunde läsa om detta i artikeln ”Bitcoin: A-Peer-to-Peer Electronic Cash System” som utkom 2008.

Bitcoin är en digital kryptovaluta som möjliggör direkta betalningar mellan två personer utan ett behov av mellanhänder, som exempelvis en bank eller företag. Bitcoin är även en oberoende digital valuta som heller inte påverkas av externa krafter eller vad som händer och sker inom banker, regimer, företag m.m.

Därför är bitcoin en bra investering

·         Det är enkelt att lära sig mera om bitcoin och det går snabbt och lätt att investera.

·         Det finns enbart en viss mängd av bitcoin i världen, 21 miljoner enheter. Så länge som det finns en efterfrågan så kommer värdet också att fortsätta öka på sikt.

·         Sedan lanseringen 2009 så har bitcoin ökat i värde enormt mycket. I jämförelse med andra marknader för andra tillgångar så har det bara skrapats på ytan vad gäller bitcoin. Tillväxtpotentialen är helt enkelt enorm.

·         I bitcoin så får du en digital kryptovaluta som inte styrs av yttre externa krafter och därför påverkas heller inte kursen av yttre händelser.

Så blir du en duktig investerare

Om du har bestämt dig för att du vill bli en duktig investerare så behöver du skaffa dig både teoretisk och praktiskt erfarenhet. Att börja med den teoretiska erfarenheten är viktigast.

www.daytrading.se så hittar du det mesta och det bästa om att investera i tillgångar. Att lära sig mera om investeringar kan man också göra från böcker, forum, bloggar och utbildningar, för att enbart nämna några få exempel.

Att ha kunskap och ett kapital att investera är ett måste för en aktiv investerare, så är även intresset för att vilja göra affärer. Du behöver också ha en klar och tydlig strategi med ditt investerande ihop med disciplin att följa din strategi även vid sämre dagar. Att bli en duktig investerare är inget som är gjort över en dag. Du behöver ständigt ta till dig ny kunskap och hålla dig uppdaterad om vad som händer och sker på de marknader som du investerar i. 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062