23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Arom-dekor Kemi Oy startar samarbete med Neste i Finland

| Medlemsnyhet | Företag Arom-Dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi Oy startade samarbete med Neste i Finland 1 januari 2021.

Arom-dekor Kemi Oy blir ny AdBlue-leverantör för Neste i Finland med både tankbil och färdigpackade produkter. Samat Nordic kommer fortsätta som huvud-leverantören för tankbilsleveranser.
Arom-dekor Kemi Oy kommer förutom tankbilsleveranserna leverera färdigpackad AdBlue i en rad olika emballage, 4-liters påse, 10-liters dunk, 200-liters fat och 1000-liters IBC.

”Det har nu gått drygt två år sedan uppstarten i Finland och vi har satsat mycket resurser på att få igång vår AdBlue® produktion och vårt lager i Kouvola. Nu kan vi se resultatet av detta och att Neste nu väljer oss som leverantör  av AdBlue visar tydligt att vi lyckats väl.” säger Dainius Pupinis, General Director på Arom-dekor Kemi OY.

"Vi ser att det finns en självklar plats för oss på den finska marknaden och målet är att växa ännu mer och fortsätta ta fler marknadsandelar. Det gäller både AdBlue® och vårt övriga sortiment av fordonskemikalier vi marknadsför under vårt eget varumärke AdProLine®. I detta sortiment har vi allt från glykoler, avfettningsmedel och spolarvätska till olika tvättprodukter. Arom-dekor Kemi har nyligen utvecklat en hel serie med produkter som är specialinriktade mot automatiska bilvårdsanläggningar, vilket varit efterfrågat en längre tid”,  avslutar Dainius.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Arom-Dekor Kemi AB

Europavägen 12
512 91 Sexdrega
Sverige
Arom-Dekor Kemi AB

Sänd till en kollega

0.078