23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FordonsDatas säljstöd integrerade med Car.info

| Medlemsnyhet | Företag FordonsData Nordic Aktiebolag

FordonsDatas två välkända säljstöd Bilkalkyl och Kobra II Säljstöd (KSS) har nu integrerats med Car.info. Integrationen är tillgänglig för kunderna från den 26 januari.

Integrationen med Car.info ger FordonsDatas användare viktig information om en inbytesbil eller ett intressant objekt till salu, snabbare, eftersom de inte behöver byta till ett annat system för att värdera ett fordon.

Rent praktiskt innebär utvecklingen av Kobra II och Bilkalkyl att användaren enkelt kan komma åt Car.info:s funktioner med ett enkelt klick i säljstödet. Säljaren besöker Car.info via ett fönster i säljstödet och kan göra sina beräkningar där.

En bilsäljare värderar fordon flera gånger per dag. Enligt en undersökning som FordonsData genomfört nyligen, önskar över 84% av säljarna att ha en värderingsfunktion integrerad med sitt säljstöd. Kommentarer i enkätens fritextfält visar tydligt säljarnas behov av integrering för att få fram uppgifter snabbt och professionellt medan kunden väntar:

”Då kan jag sköta värderingen samtidigt i säljstödet och behöver inte byta program. Det går fortare o smidigare. Kunden får ett mellanpris ganska omgående.”

”Ger ett bra intryck mot kunden att kunna ge en snabb ungefärlig värdering av deras bil.”

(Källa: Undersökning Värderingsverktyg, 2020, FordonsData Nordic AB)

Sajten Car.info listar alla typer av biluppgifter samt historik och annonser för de flesta personbilar i Sverige. Företaget erbjuder även ett värderingsverktyg som ger en bra bild av vad bilen är värd.

-        Med integrationen ges FordonsDatas kunder inte bara tillgång till värderingsverktyget, utan de får också tillgång till Car.info:s omfattande databas med fordonshistorik direkt i sitt säljstöd. Det ger dem en extra fördel eftersom historiken kan påverka marknadsvärdet och behöver beaktas när man gör en värdering, förklarar Andrée Peters, kundansvarig på Car.info.

Integrationen är kostnadsfri för FordonsDatas kunder, men man måste ha ett användarkonto (professionell användare) på Car.info för att använda integrationen och funktionaliteten. Kunder som tecknar avtal med Car.info får en första fri testmånad och mängdrabatt på antalet användare.

Medlemsnyhet

Företag
FordonsData Nordic Aktiebolag

Hedvig Möllers gata 6
223 55 Lund
Sverige
FordonsData Nordic Aktiebolag

Sänd till en kollega

0.063