23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Brigade varnar utsatta cyklister vid svängning!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Nu lanserar vi bbs-TI® varningslarm som varnar utsatta trafikanter och cyklister vid svängning.

Att minska blinda fläckar och förbättra förarsikten är viktigt för att höja säkerheten på vägarna. Under de senaste åren har säkerhetssystem som extra speglar eller kamerasystem som ger bredare betraktningsvinklar blivit vanligare. Trots en ökad sikt är kollisioner med andra fordon, fasta föremål, cyklister och med fotgängare fortfarande verklig.

På Brigade är vi engagerade i att förbättra säkerheten för utsatta trafikanter. Detta inkluderar att minska risken för att cyklister blir inblandade i en kollision med en lastbil när fordonet svänger.

Mycket har utvecklats för att förbättra förarens medvetenhet hos fotgängare och cyklister i fordonets nära blinda fläckar, men detta hjälper inte alltid den utsatta trafikanten - speciellt om de kommer snabbt och obemärkt för föraren.

Monterad vid sidan av fordonet synkroniserar bbs-TI® varningslarmet sitt bredbandsljud (bbs® ) med blinkandet från vänster/höger indikatorer, informerar cyklisten eller fotgängaren om fordonets avsedda sväng och låter dem vidta lämpliga åtgärder.

bbs-TI® med bbs-tek® White Sound® teknologin har lokaliserbart ljud som försvinner snabbt, vilket innebär att larmet bara kan höras i riskzonen, vilket minskar onödiga bullerstörningar.

  •  bbs-TI® överensstämmer med lagliga krav som kräver en "hörbar fordonsmanövervarning" för att varna utsatta trafikanter när ett fordon svänger.
  •  bbs-TI® är kompatibel med Brigades sensorsystem - för att informera föraren om faror nära fordonet.
  •  bbs-TI® är lämplig för vänster- eller högersväng.

Här på Brigade, oavsett vilket land du arbetar i, är vår teknik integrerad för att skydda alla trafikanter. Vänligen kontakta för att ta reda på mer om hur vårt sortiment kan hjälpa dig att förhindra kollisioner och rädda liv och se hur ditt specifika fordon kan dra nytta av våra säkerhetslösningar.

För mer information om Brigade, kontakta Agneta Ferdfelt på 076-868 48 40 eller på agneta@ferdfelt.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Brigade bbs TI varnar utsatta trafikanter vid svängning.

Sänd till en kollega

0.125