23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Brigades väderbeständiga kameror

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Om du är lastbilschaufför vet du hur förrädiska vägarna kan vara under vintermånaderna. Snö, dimma, is och kraftigt regn kan alla kombineras för att begränsa sikt och öka risken för olyckor och kollisioner.

Faktum är att enligt forskning bidrar dåliga väderförhållanden till cirka 22% av vägtrafikincidenterna. Förare av nyttofordon är särskilt utsatta då stora fordon kräver skicklighet och precision att manövrera, medan de ständiga kraven på leveranser i tid bara ökar trycket på förare. På arbetsplatser är det sällan möjligt att sänka ner tempot när det finns projekt att slutföra och order att fullfölja.

På Brigade hjälper vi till att skydda förare, andra trafikanter och platsarbetare från farliga väderförhållanden med vårt prisbelönta sortiment av fordonssäkerhetsteknik. Dessa inkluderar kameraskärmar, radarsystem för upptäckt av hinder och backlarm, som inte bara eliminerar döda fläckar utan också underlättar förarens synlighet även under de tuffaste förhållandena.

Men när vädret är dåligt kan kamerans sikt äventyras. Till exempel kommer stora fordon som kör i högre hastighet att skapa en virvel som drar gruskorn och smuts på baksidan av fordonet. Detta kan mycket snabbt täcka alla bakre kameralinser, vilket gör det svårt för förare att se vad som finns bakom dem. På samma sätt kan smutsiga förhållanden på arbetsplatser skapa liknande problem för operatörer av tunga maskiner.

Vårt utbud av visirkameror hjälper till att lösa problemet. De har en automatisk slutare för att skydda kameran medan den inte används. Dessa öppnas bara när ett fordon lägger i backväxeln. Detta innebär att kameralinsen förblir ren och att kamerans livslängd förlängs.

Med enastående hållbarhet oavsett miljöförhållanden kan kamerorna fungera vid temperaturer så låga som -40 ° C och har IP-värden på upp till IP69K - högsta möjliga rating för att skydda mot intrång från vatten eller damm. Därför förblir de även i kraftigt regn eller stark vind och under de tuffaste förhållandena ett utmärkt hjälpmedel, vilket eliminerar blinda fläckar oavsett väder.

Vårt visirkamerautbud har också integrerad värmare för att förhindra att vatten på linsen och visiret fryser; en funktion för att upprätthålla förarsäkerhet under kalla månader. På Brigade är vår teknik integrerad för att skydda alla trafikanter. 

Vänligen kontakta oss för att ta reda på mer om hur vårt sortiment kan hjälpa dig att förhindra kollisioner och rädda liv och se hur ditt specifika fordon kan dra nytta av våra säkerhetslösningar.

För mer information om Brigade, kontakta Agneta Ferdfelt på 076-868 48 40 eller på agneta@ferdfelt.se

Om Brigade. Brigade Electronics grundades 1976 och är den globala marknadsledaren för backsäkerhet, synlighet och kollisionsundvikande produkter. Företagets rykte bygger på kvalitet och tillförlitlighet hos sina produkter och service och support. Brigadekoncernen är baserad i Storbritannien, har dotterbolag i USA, Tyskland, Frankrike, Italien, Nederländerna och Sydafrika och är i samarbete med över 50 specialistdistributörer över hela världen.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Brigade visirkameror för säker vinterkörning

Sänd till en kollega

0.094