23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gateway Digital utökar sin satsning på den svenska marknaden

| Medlemsnyhet | Företag Gateway Digital Sweden AB - AutoFacets

Behovet för bilåterförsäljare att bli mer digitala och automatiserade i sina processer ökar. Nu rekryterar Gateway Digital fler säljare för att möta marknadens krav och efterfrågan.

Digitaliseringen av bilindustrin och dess återförsäljare har pågått en tid nu och har inte minst påverkats av pandemin med bland annat en ökad efterfrågan på begagnade bilar och en lägre försäljning av antalet nyproducerade. Nu rekryterar Gateway Digital fler säljare för att möta marknadens krav och efterfrågan.

Det är lätt att prata om behovet kring en digital transformation och fördelarna för återförsäljare att bli mer digitala och automatiserade i sina processer. Utmaningen ligger inte i att övertyga någon om potentialen i Big Data, AI, Blockchain och liknande tekniska innovationer utan snarare var man får bäst utfall på sina investeringar.

Förutsättningarna för bilåterförsäljarna är inte lika för alla, därför finns det heller ingen generell lösning. För många handlar det om att göra stora kostnadsbesparingar, andra ser en möjlighet att förenkla och förbättra för kunderna genom att expandera sin digitala närvaro och på så sätt ta marknadsandelar. Eller genom en balanserad kombination av båda.

”Vi har en otroligt djup och bred kompetens och framför allt erfarenhet att guida våra kunder i bilbranschen i hur de bäst investerar för att inte bara hänga med i den digitala transformation som nu pågår – utan hur man faktiskt leder den” säger Ola Hammarlund VD Gateway Digital.

Vi söker fler duktiga säljare som kan hjälpa oss att växa på den svenska marknaden. Har du erfarenhet kring IT försäljning mot bilindustrin ber jag dig kontakta susanne@active-search.se som sköter vår rekrytering för mer information.

Är du som återförsäljare intresserad av att veta mer kring Gateway Digital och våra lösningar under AutoFacets och hur vi kan hjälpa er kan du alltid besöka www.autofacets.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Gateway Digital Sweden AB - AutoFacets

Karlbergs Strand 4K
171 73 Solna
Sverige
Gateway Digital Sweden AB - AutoFacets

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.046