23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

600.000 VW ihopkopplade med exakt rätt reservdelar

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se som specialiserat sig på delar för drivlinan, är nu klara med det mödosamma arbetet med att koppla drygt 600.000 VW-modeller till exakt rätt drivaxlar, drivknutar, mellanaxlar, Hardyskivor och stödlager.

Efter att Drivknuten.se nu har kopplat drygt 600.000 VW-modeller till exakt rätt drivaxlar, drivknutar, mellanaxlar, Hardyskivor och stödlager är därmed ett enormt mödosamt arbete avslutat . Samtliga Volkswagen från mitten av 90-talet t.o.m. årsmodell 2021 är därmed färdigkopplade. Det innebär att företaget nu har 100% exakt rätt kopplade delar för drivlinan till 2,5 miljoner bilar, varav drygt 1,3 miljoner är svenska Volvo-modeller, 600.000 olika VW-modeller och en drygt halv miljon övriga bilfabrikat.

Det omfattande arbetet med kopplingen till rätt delar har endast varit möjligt tack vare de unika Carlinkment-numren som tagit varje unik bil till rätt reservdel. Vilket alltså är helt omvänt arbetssätt mot samtliga övriga företag inom bilbranschen, men samtidigt det enda sättet att verkligen se till att det blir rätt reservdel till varje bil.

Testa själv ett regnummer till Volvo eller VW på Drivknuten´s hemsida: Drivknuten.se

Länk till: Carlinkment.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.093