23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya Mirlon Total®- rondeller för dammfri slipning

| Medlemsnyhet | Företag Mirka Scandinavia AB

Mirlon Total från Mirka stödjer nu dammfri maskinslipning tack vare nytt format och en ny smarta interfacen.

Det flexibla och lättanvända Mirlon Total-sortimentet från den finska sliptillverkaren Mirka har nu uppdaterats. Mirlon Total är en allround-produkt som passar de flesta material och som är lämplig till nedmattning, polering, rengöring och ytstrukturering.

“Mirlon Total är sannerligen en av våra gör-allt-produkter”, säger Nicklas Lerstrand, Product Manager för kollisionsreparation.

Tidigare har Mirlon Total funnits i rullar och remsor för handslipning, men nu är det också kompatibelt med maskinslipning tack vare introduktionen av rondeller. Dessutom har Mirka utvecklat en ny interface för Mirlon Total – inte bara för att förbättra användarkomforten och greppet på slipmedlet ytterligare, utan också för att göra det kompatibelt med dammfri slipning. Anledningen till detta är på grund av att det möjliggör dammutsugning på verktyget.

“Dessa utökningar av Mirlon Total gör den ännu mer flexibel och anpassningsbar än den tidigare varit”, tillägger Lerstrand. “Mirlon Total är Mirka-produkten som skär från båda sidor, och eftersom den nu ingår i våra dammfria lösningar har vi ännu en anledning att kalla den Total.”

Mirlon Total har utvecklats med hjälp av Mirkas innovativa Total Coating™-teknologi. Teknologin gör Mirlon Total väldigt aggressiv, samtidigt som den är tunn, öppen och flexibel. De förstärkta fibrerna gör Mirlon Total både stark och hållbar och kornen finns inte bara på ytan utan i hela produkten.

Medlemsnyhet

Företag
Mirka Scandinavia AB

Frögatan 9
653 43 Karlstad
Sverige
Mirka Scandinavia AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078