23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Digitala betalningssätt i Kobra II

| Medlemsnyhet | Företag FordonsData Nordic Aktiebolag

Nu kan bilåterförsäljare med Kobra II erbjuda digitala betallösningar vid köp av bil, service och reservdelar.

Integrationen mellan affärssystemet Kobra II och Resurs Bank är klar. Med integrationen kan bilåterförsäljare med Kobra II erbjuda moderna och digitala betallösningar vid köp av bil, service och reservdelar.

Resurs är en nordisk nischbank som är ledande inom betal- och finansieringslösningar för handeln och dess kunder och hjälper företag och privatpersoner att låna, spara och betala. Samarbetsavtal tecknades mellan Fordonsdata Nordic AB och Resurs Bank under 2020 för att tillsammans skapa fördelar för fordonsbranschen och deras kunder.

För en bilåterförsäljare med Kobra II DMS betyder integrationen att slutkunderna kan välja att betala sitt köp med Resurs Banks flera olika betalalternativ.

Kunderna kan välja att betala sitt köp direkt i kassan eller få en länk skickad till sig via SMS eller e-post och på det viset genomföra betalningen på distans. Kundmottagaren är hela tiden uppkopplad direkt mot banken via ett dialogfönster i Kobra II. Skulle kunden inte vara på fysiskt på plats kan man skicka ett SMS eller ett mejl med en länk till betalningen, vilket möjliggör betalning i förväg.

Kobra II har anpassats vad gäller den praktiska delen med att ta betalt av kunden och ett helt nytt program som används för uppföljning och administration av transaktioner från Resurs Bank har utvecklats.

Medlemsnyhet

Företag
FordonsData Nordic Aktiebolag

Hedvig Möllers gata 6
223 55 Lund
Sverige
FordonsData Nordic Aktiebolag

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063