23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NGK förlänger samarbetet med Scuderia Ferrari i tre år till.

| Medlemsnyhet | Företag NGK Spark Plug Europe GmbH

Samarbetet med Scuderia Ferrari har utökats med tre år. 2021 års Formel 1-säsong är den 26:e i ordningen där specialisten på tändnings- och sensorprodukter arbetar tillsammans med Ferrari.

DET SLÅR GNISTOR OM NGK SPARK PLUG OCH SCUDERIA FERRARI I TRE ÅR TILL

// RATINGEN, 2021-04-21


Med 2021 års Formel 1-säsong i startgroparna är NGK SPARK PLUG jätteglada att få meddela att företagets långa samarbete som leverantör av tändstift och ingenjörssupport till Scuderia Ferrari har förlängts med ytterligare tre år. Samarbetet inleddes 1996 vilket innebär att 2021 års säsong är den 26:e i rad som världens ledande specialist på tändnings- och sensorprodukter har fått det att tända till hos det ikoniska italienska teamet.

Som Scuderia Ferrari Technical Partner förser NGK SPARK PLUG åter igen Ferraris ingenjörsteam med avancerad teknisk expertis och fortsätter att tillhandahålla de skräddarsydda högpresterande tändningslösningar till var och en av de tävlingsbilar som tillverkas i Maranello.

Damien Germès, ordförande och VD för NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH, VD för EMEA och Corporate Officer för det globala huvudkontoret i Japan kommenterar det förnyade avtalet: ”Det är en ära för NGK SPARK PLUG att vårt långa samarbete med Scuderia Ferrari har förlängts ytterligare. I motorsporten läggs ribban för framtidens utveckling inom tändningsteknik, både för banan och vägen.”

”Den kunskap som vi har fått genom att delta i alla typer av motorsport, inklusive Formel 1, har verkligen gynnat våra OE-produkter och eftermarknadsprodukter. Tändstift med yta av ädelmetall eller halvädelmetall är exempel på två av de tekniker som föddes inom motorsporten men som nu är vanliga i vårt OE- och eftermarknadsutbud, där de ger en rad olika körnings- och miljöfördelar.”

Den 23 tävlingar långa säsongen av Formel-1 VM 2021 inleddes den 28 mars i Sakhir, i Bahrain, och avslutas den 5 december på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.

Slut

Antal ord: 266

Bifogade bilder:
EXT_EMEA_NGKSPARKPLUG_PR_Ferrari5_2021-04_class_P

Information till utgivare

Om NGK SPARK PLUG:

I världen: NGK SPARK PLUG är en av världens ledande tillverkare av tändkomponenter till fordonsindustrin och av teknisk keramik till flera olika branscher. Moderbolagets huvudkontor ligger i Nagoya i Japan och koncernen har försäljningskontor och produktionsanläggningar över hela världen. På fordonssidan har företaget specialiserat sig på tändnings- och sensorteknik och levererar OE-produkter till kunder världen över. För eftermarknaden består produktsortimentet av tändstift, glödstift, tändspolar och kablar under märket NGK Ignition Parts. Under märket NTK Vehicle Electronics erbjuder företaget lambdasonder (inklusive NOx-sensorer), avgastemperatursensorer (EGTS), MAF-sensorer (mass air flow, luftmassa) och MAP-sensorer (manifold absolute/boost pressure, insugningsrörets absoluta tryck), liksom sensorer för motorvarvtal och position. Affärsområdena fordonskomponenter och teknisk keramik sysselsätter idag cirka 16 400 anställda och genererar en total omsättning på cirka 3,7 miljarder euro. NGK SPARK PLUGs försäljning i Europa, Mellanöstern och Afrika står för 27 % av deras globala omsättning. NGK SPARK PLUG verkar på alla kontinenter, och i koncernen ingår totalt 43 företag, 33 produktionsanläggningar och fem teknikcenter.

 Eftermarknad EMEA: Sedan NGK SPARK PLUG på 70-talet breddade sitt utbud från endast motorcykelkomponenter till att även omfatta bilindustrin, har man upplevt stor tillväxt på eftermarknadsområdet. Tack vare ett outtröttligt engagemang för kvalitet, teknikutveckling och FoU har företaget etablerat sig som världsledare inom tändstift och lambdasonder och är en stor leverantör av glödstift, tändspolar och tändkablar samt olika typer av sensorer. NGK SPARK PLUGs regionhuvudkontor är beläget i tyska Ratingen och servar eftermarknaden i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Koncernen har sex regionala företag med över 1 000 anställda i EMEA-regionen, samt två produktionsanläggningar i Frankrike och Sydafrika och ett tekniskt center i Tyskland.

 För mer information, gå in på: http://www.ngkntk.com/

 För mer information, kontakta:

Mikael Lyckberg, Area Manager Nordics, NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH
Harkortstr. 41, 40880 Ratingen, Tyskland, AG Düsseldorf HRB 43118
Tel: +46 (0)70 674 66 20   E-post: m_lyckberg@ngkntk.se

Använd följande uppgifter för SEO när artikeln laddas upp till webbplatsen:

Beskrivning: NGK SPARK PLUG förlänger samarbetet med Scuderia Ferrari i tre år till.

SEO-titel: Samarbetet med Scuderia Ferrari har utökats med tre år. 2021 års Formel 1-säsong är den 26:e i ordningen där specialisten på tändnings- och sensorprodukter arbetar tillsammans med Ferrari.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
NGK Spark Plug Europe GmbH

Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
NGK Spark Plug Europe GmbH

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.141