23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Total förlänger samarbetet med ledande fordonstillverkare

| Medlemsnyhet | Företag TotalEnergies Marketing Sweden AB

Total och Kia förlänger deras globala samarbetsavtal. Därmed fortsätter Total som rekommenderad smörjmedelpartner till Kia.

Total samarbetar med ledande fordons- och motortillverkare för att kunna utveckla smörjmedel till den senaste fordonstekniken. Dessa samarbeten är fundamentala i utvecklingen av framtidens smörjmedel. Därför är man på Total både glada och stolta över att kunna presentera en förlängning av samarbetet med Kia. Förlängningen av samarbetet innebär att, Total fortsätter som rekommenderad smörjmedelspartner inom Kia’s förhandlarnätverk.

Total och Kia har varit samarbetspartners i mer än 10 år och det är ett samarbete som har visat sig vara gynnsamt för bägge parter. Receptet bakom det framgångsrika samarbetet stavas gemensamma värden och visioner.

"Vi på Total Sweden är väldigt glada över förlängningen av vårt samarbete med Kia. I Kia har vi en samarbetspartner som delar vår passion för innovation och ny teknologi. Det här samarbetet ger oss möjligheter till att fortsatt utveckla smörjmedel som möter våra kunders behov och krav", säger Tommy Söderberg, Sales Manager Automotive Total Sweden.

Läs mer om nyheten här

Smörjmedel från Total, speciellt framtaget till KIA

TOTAL QUARTZ INEO HKS 0W-30 är en syntetisk motorolja, som är speciellt utvecklad för Kia bensin- och DPF-utrustade dieselmotorer som kräver en 0W-30 eller 5W-30 motorolja. Den här motoroljan  garanterar Kia-motorer ett utmärkt skydd mot slitage, optimal motorrenhet och förlängda oljeskiftesintervaller. Produkten kan dessutom användas under dem mest utmanande förhållanden (stad, väg, motorväg) och är lämplig för alla typer av körsätt. TOTAL QUARTZ INEO HKS 0W-30 är officiellt godkänd av Kia och används för fabrikspåfyllning i nyproducerade Kia fordon. 

Vill du veta mer om TOTAL QUARTZ INEO HKS 0W-30? Se mer information i Totals produktkatalog här

Medlemsnyhet

Företag
TotalEnergies Marketing Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
TotalEnergies Marketing Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078