23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nu ska även karosserikomponenter i Alu riktas!

| Medlemsnyhet | Företag Unobench AB www.dinaverktyg.se

Nu inkluderas även alu delar i försäkringsbolagens uppmaning till mer riktning. Telwin D-Arc 200 aluriktstation lanseras med teknik som liknar riktning av stål!

Försäkringsbolagen har länge eftersträvat och betalt för riktning av karossdelar i stål i stället för utbyte. Miljövänligt och verkstaden tjänar pengar på verkstadstid/riktning istället för på delar. Nu går försäkringsbolagen vidare och uppmanar även till rikt av aludelar. Ett tillfälle för skadeverkstäder att höja faktureringen.

UnoBench www.dinaverktyg.se lanserar tillsammans med Telwin D-Arc 200.

D-Arc 200 revolutionerar riktning av alu; utan gas svetsas dragöglor fast snabbt och säkert för riktning med samma teknik som vanligt stål; med hjälp av dragöglor/-nycklar och dragbalk. Mikroprocessorstyrd. Enkelt justerbar svetsström. Alu dragöglor/dragnycklar medföljer. Raka och vridna dragöglor i olika alu legeringar: AlMg respektive AlSi. Även ”Alupins” inkl dragadapter för riktning i trånga utrymmen!

Efter noggran rengöring av ytan svetsas alu dragöglorna snabbt och enkelt fast. Dragöglorna kopplas till dragbalken. Därefter värms aluplåten upp till rätt temperatur med den medföljande digitala varmluftspistolen. När rätt temperatur uppnåtts dras bucklan/aluplåten till rätt läge. Draget behålls medan aluplåten kallnar. Först därefter kopplas dragbalken bort.

 Finns nu som smidig enhet på vagn, komplett med kraftkälla, dragbalk, digital värmepistol för uppvärmning före rikt, och klomplett Alu De Luxe tillbehörssats med AlSi och AlMg dragöglor(både raka och vridna) och dragpinnar för trånga utrymmen.

Läs mer på UnoBench web shop www.dinaverktyg.se, klicka här.

 Se en kort videointroduktion, klicka här!

 

Medlemsnyhet

Företag
Unobench AB www.dinaverktyg.se

Utjordsvägen 9H
802 91 Gävle
Sverige
Unobench AB www.dinaverktyg.se

Bilder och video

nullnullnullnullAlu riktstation komplett

Sänd till en kollega

0.062