23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya produkter med HD från Brigade!

Sidokameror, backkameror, 360 kameror, interna minikameror och kupolkameror ... allt i HD kvalitet! Vi är glada att meddela att vi släpper ett helt sortiment högupplösta kameror, monitorer, kablar m.m. - Och de är tillgängliga omedelbart!

Backeye 360 i HD

360HD-system för total uppsikt runt hela fordonet hela tiden i realtid. Ett 360-system från Brigade ger föraren att manövrera sitt fordon säkert i trafiken, i trånga passager och med uppsikt kring hela sitt fordon. Detta minskar kostnader, skador och olyckor på fordon och medtrafikanter. (art.nr 6114 med 7" monitor)

Nyhet! 10" monitor i HD
 
Brigade utvecklar ständigt nya produkter för ökad säkerhet i och kring tunga fordon. Nu har den nya 10"HD monitorn landat på vårt lager. Denna nya modell (art nr6057) ersätter helt den tidigare analoga 10,4" monitorn som därmed utgår (art.nr 4474). Denna nya monitor är kompatibel med alla våra HD kameror, se nedan samt Brigade Backeye 360HD-system, för att i realtid får en komplett helikopter vy över ditt fordon.

Brigade har HD kameror för alla användningsområden;

  • Backkamera - utvändigt
  • Domekamera - invändigt för att tex säkra last
  • Kompaktkamera - in och utvändig, används tex som sidokamera.
  • Minikamera - invändigt för trånga utrymmen

Med HD-kablar för installation levererar vi kompletta system i full-HD för samtliga användningsområde, ut- och invändigt.

Brigade är experter på fordonssäkerhet och förarassistans - Vill ni ha mer information kring Brigades säkerhetssystem och förarassistans eller kring några av våra andra produkter, kontakta oss på agneta@ferdfelt.se

Ferdfelt Trading AB
Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563030492

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047