23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Total byter namn till TotalEnergies

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

Idag godkände aktiegärna i Total, nästan enhälligt, beslutet att ändra företagsnamn från Total till TotalEnergies.

Paris, 28. maj 2021 – Idag godkände aktiegärna i Total, nästan enhälligt, beslutet att ändra företagsnamn från Total till TotalEnergies. Namnbytet är en del i den strategiska omvandlingen till ett brett energibolag och inkluderar även en ny visuell identitet.

“Energi är liv. Det är något vi alla är i behov av, och det är en källa till framsteg. Så i dag går vi samman mot nya energier för att bidra till en hållbar utveckling av den planet, som står inför stora klimatutmaningar. Energi återuppfinner sig själv och denna resa är vi en del av. Vår ambition är att vara en aktör i världsklass i energiomställningen. Därför blir Total till TotalEnergies”, annonserade Patrick Pouyanné, styrelseordförande och verkställande direktör for TotalEnergies.

Det nya namnet och den nya visuella identiteten är ett uttryck för den kurs, som TotalEnergies har lagt; ett brett energiföretag, som står för produktion och leverans från energikällor som är pålitliga och rena och till ett förnuftigt pris.

Om TotalEnergies

TotalEnergies är ett brett energiföretag som producerar och marknadsför energi i global skala: olja och biodrivmedel, naturgas och gröna gaser, förnybara energikällor och el. Våra 105 000 anställda arbetar dedikerat varje dag för energi som ska vara mer prisvärd, renare, pålitligare och mer tillgänglig för så många människor som möjligt. TotalEnergies är aktivt i mer än 130 länder och sätter hållbar utveckling i alla dess dimensioner i centrum för sina projekt och verksamheter för att bidra till människors välbefinnande.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078