23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya funktioner i Purflux App för smartphone och surfplatta

| Medlemsnyhet | Företag Purflux

Ladda ner appen som är tillgänglig på iOS och Android och håll dig uppdaterad med alla Sogefis nyheter

Purflux App erbjuder sina många användbara funktioner, utformade för att göra reservdelssökningen enklare, snabbare, och ständigt  uppdaterad på alla märkesnyheter. Nu har applikationen förbättrats ytterligare för att öka funktionaliteten och användningen med nya funktioner så som:

• skanning av streckkoder
• åtkomst till den nya Cabin3tech+ minisiten.

Med streckkoder kan du se produktbladet för den skannade produkten direkt från förpackningen. Det är snabbt och pålitligt och tar mindre tid än att mata in data för hand.

Cabin3Tech+ är det innovativa kupéfiltret som lanserats av Sogefi som kombinerar det bästa inom kupéfiltreringstekniken för ditt skydd. Nu kan kunder få detaljerad produktinformation direkt från appens hemsida och åtkomst till de 56 nya referenserna, som täcker över upp till 150 miljoner bilar runt om i Europa.

Förutom dessa nya funktioner kan kunder utforska företagets omfattande produktportfölj genom att bläddra i katalogen, i detalj och när som helst; upptäcka alla nyheter som finns tillgängliga, länkas till installationsvideos på YouTube och uppdateras om vad som händer genom att läsa nyheterna.

Ladda ner appen för både Apple och Android här!

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Purflux

Parc Ariane IV
7, avenue du 8 mai 1945
78286 Guyancourt Cedex
France
Purflux

Sänd till en kollega

0.078