23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Prestone OEM kylvätska - Garanterat för alla elbilar

Nu lanserar Prestone en helt ny kylvätska, utvecklad med 17 nya patent för att garantera en hög prestanda för alla bilar, inklusive el & hybridbilar. Prestone kylvätska är den ledande kylvätskan i USA och används av Ford som förstafyllning globalt.

I ett elfordon reglerar kylsystemet temperaturen på batteripaketet och en del av elektroniken. De flesta elfordon använder en kylslinga. Denna slinga innehåller vanligtvis ett kylmedel. Kylvätskan cirkuleras genom batterierna och en del av elektroniken med en elektrisk pump.

Ford använder Prestone som förstafyllning i sina elbilar som nya Mustang Mach-e och den just visade F150 Lighning, en nyutvecklad elversion av en av världens mest sålda bilar.

Att blanda kylvätskor som inte är kompatibla eller använda fel för din bil kan försämra de speciella tillsatspaketens prestanda, detta kan resultera i ökad korrosion på kylaren. Skyddsskikten i kylsystemet blir gradvis tunnare och mer porösa och kylvätskan måste bytas med mer frekventa intervaller. Användning av fel kylvätska kan gradvis leda till korrosion och skada på vattenpumpen, kylaren, kylarslangarna och cylindertätningen. Detta kan i värsta fall leda till skador på motorn.

Om kylvätskan behöver fyllas på eller bytas ut kan det vara svårt att veta vilken färg eller typ man ska använda. Prestone är garanterat för alla bilar och kan blandas med någon annan färg på kylvätska, vilket gör det till det bästa valet för dig. Du kan använda den för att fylla på bilen eller för att fylla på kylsystemet efter att du har tömt och spolat den.

  •  Helt ny patenterad teknik med 17 nya patent
  • Alla märken, alla modeller, alla motorer, garanterat
  • Överlägset korrosionsskydd
  • Längre motorlivslängd
  • 10 års garanti
  • Skydd upp till 480.000 km
  • Används som första fyllning av flera ledande fordonstillverkare
  • Blandas säkert med valfri färg eller specifikationer av kylvätska/frostskyddsmedel
Ferdfelt Trading AB
Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563030492

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062