23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Conny Anthav: nygammal förstärkning till Bolest

| Medlemsnyhet | Företag Bolest

För er som varit kunder hos oss på Bolest i några år kan Conny säkert vara ett bekant ansikte. Han är vad vi kallar “en favorit i repris”

Efter att ha arbetat några år med en färgleverantör öppnades en möjlighet att komma tillbaka till Bolest. En möjlighet som Conny inte tvekade att ta. Speciellt eftersom han nu kan koncentrera sig på det som han tycker är allra roligast.

Mycket kundkontakt
– Jag tycker väldigt mycket om kontakten med kunderna. Jag är säljare och servicekoordinator. Säljare kan man ju ganska lätt förstå vad det är, men vad är en servicekoordinator och vad gör en sådan?
–En servicekoordinator lägger upp rutterna till de olika kunderna som vi besöker minst en gång per år. Vi har över 70 serviceavtal och då förstår du att det blir en hel del resor. För att vi ska kunna hålla riktigt bra priser på våra serviceavtal krävs det att vi samordnar servicetillfällena ute i landet. Det blir det många resor. När jag var här förra vändan mekade jag också men det behöver jag inte nu. Den saken tar främst min kollega Wojciech hand om. En del av de anläggningarna är igång upp till 16 timmar per dygn och då krävs det att vi har full koll och kan förebygga eventuella framtida problem.

Kontoret i bilen under milen
I genomsnitt blir det 10-15 resdagar i månaden. “Med kontoret i bilen under milen”, säger han och ler. Det blir en hel del telefonsamtal när Conny är ute på vägarna. Hans yrke kräver att han tycker om att köra bil. När vi träffar Conny har han bara jobbat ett par dagar på Bolest men han börjar redan känna sig varm i kläderna. Det finns ju en hel del som jag känner igen sedan tidigare och det gör ju startsträckan avsevärt mycket kortare.

Mekar på fritiden
I den nya tjänsten blir det inte så mycket mekande som det varit tidigare och det är inget som Conny kommer sakna. Annars är det motorcyklar som är Connys stora intresse. Han har renoverat och byggt om ett antal motorcyklar genom åren. 

Läs mer om Conny och kolla in en av motorcyklarna han har byggt här:
https://www.bolest.se/conny-anthav-nygammal-forstarkning-till-bolest/

Medlemsnyhet

Företag
Bolest

Kardanvägen 5
432 32 Varberg
Sverige
Bolest

Sänd till en kollega

0.078