23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyhet! CDR1 Arbetsstation

| Medlemsnyhet | Företag Car-O-Liner Group AB

Car-O-Liner© presenterar den kompletta lösningen för reparation av kosmetiska skador - vår Arbetsstation CDR1.

Car-O-Liner brinner för spetskompetens inom kollisionsreparationer, och med detta i åtanke har vi tagit fram Arbetsstationen CDR1 för kosmetiska skadareparationer på fordon. CDR1 är framtagen specifikt för reparation av små till medelstora karosskador och är en reparationsvagn som ger valuta för pengarna, genom att låta teknikerna snabbt och effektivt utföra professionella reparationer på karossdelar av stål eller aluminium.

För verkstäderna betyder det ökade intäkter! Snabba kosmetiska kollisionsreparationer genererar högre marginaler, snabbare cykeltider och minskat behov av att investera i extra utrustning. CDR1 uppfyller dessutom OEM-tillverkarnas krav på smarta och snabba reparationslösningar.

FINNS TILLGÄNGLIG I TRE VERSIONER FÖR ATT UPPFYLLA ALLA VERKSTADSBEHOV!
Det breda utbudet av färgkodade verktyg är noggrant organiserade för att bevara verktygens skick och underlätta identifiering. Alla lådor har specialtillverkade, vadderade insatser: stål, aluminium, lim, fästhållning och push-pull. BASIC satsen innehåller utrustning och material för reparation på stål och aluminium, och inkluderar själva arbetsstationen och Kombispotter CR235. Genom att lägga till ytterligare en låda för reparationer med hjälp av lim får vi satsen ADVANCED. Satsen MASTER erhålls slutligen genom att lägga till lådorna för Fästhållning och Push-Pull.

Tack vare den kompakta storleken är arbetsstationen CDR1 från Car-O-Liner perfekt för alla verkstäder. Arbetsstationen kan rullas runt på verkstaden efter behov. CDR1 är verkligen den kompletta lösningen för reparation av små till medelstora kollisionsskador.

 

CDR1 ÄR UTRUSTAD MED VÅR NYA CR235 KOMBISPOTTER
CR235 är framtagen för att fungera lika väl för reparation av skador på karossdelar av stål som av aluminium, och den gör arbetsprocessen snabbare genom att man inte längre behöver växla mellan olika maskiner. Den är nämligen utrustad med två specifika svetspistoler - en för reparationer på stål och en för aluminium. Panelen behöver inte monteras isär, vilket minskar behovet av reservdelar och du sparar upp till 40% på reparationstiderna. Eftersom den är så exakt minimeras svetsarbetena, vilket medför att risken för förändringar på panelerna orsakade av värme eller genombränning reduceras. Dessutom elimineras risken att rostskyddet äventyras.

Medlemsnyhet

Företag
Car-O-Liner Group AB

Hulda Mellgrens Gata 1
421 32 Västra Frölunda
Sverige
Car-O-Liner Group AB

Bilder och video

Kosmetisk skadereparation3 versionaer: Master, Advanced och Basic KitsCR235 KombispotterCR235

Sänd till en kollega

0.062